25 / 05 / 2024

Giresun Stadyumu

Giresun Stadyumu

Giresun - Sivas yolu üzerinde eski Aksu Kağıt Fabrikası arazisi üzerinde gerçekleştirilen sosyal konut projesinin yanında yer alacak olan Giresun Stadyumu, 60 bini yeşil alan olmak üzere 120 bin metrekare alan üzerine yapılacak.

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Giresun Çotanak Stadyumu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Giresun Çotanak Stadyumu gelecek sezon taraftarlarıyla buluşuyor. Stadyumun içerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı ile 1200 kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazalar bulunuyor.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Giresun Atatürk Stadyumu TBMM gündemine taşındı!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Atatürk Stadyumu'nu TBMM gündemine taşıdı. Bektaşoğlu şehir merkezinden kolay ulaşılabilir bir yerde stadyum varken bunu şehrin en uzak bir noktasındaki SEKA arazisine bir başka stadyum yapılmasını anlayamadıklarını belirtti..

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadı’nın temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan, Giresun Çotanak Arena Stadyumu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, önemli bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Giresun'a 21 bin 355 seyirci kapasiteli stat geliyor!

Giresun - Sivas yolu üzerinde eski Aksu Kağıt Fabrikası arazisi üzerinde gerçekleştirilen sosyal konut projesinin yanında yer alacak olan Giresun Stadyumu, 60 bini yeşil alan olmak üzere 120 bin metrekare alan üzerine yapılacak.

Ordu Giresun Havalimanı pisti Aralık'ta tamamlanacak!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Türkiye'nin deniz doldurularak yapılan ilk hava limanı olma özelliğini taşıyan Ordu Giresun Havalimanı inşaatında pistin aralık ayında biteceğini, şubat ayında da ışıklandırılması ile birlikte tamamlanacağını söyledi.

Orhan Erzurum:Giresun 'da yatırımların önünü açacağız!

MHP Giresun Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, Giresun’u ayağa kaldıracak projelerle yola çıktıklarını ve seçilmeleri halinde kentte yatırımın önünü açacaklarını söyledi. Erzurum, ulaşım öncelikli çalışacaklarını dile getirdi.

İsmetpaşa Stadyumu yerine AVM yapılmasını taraftarlar protesto etti!

TOKİ'nin Kocaeli'nde bulunan ve de Kocaelispor'un 35 yıldır müsabakalarını yaptığı İsmetpaşa Stadyumu' nu yıkıp yerine AVM yapacak olmasını stadyumun içindeki taraftarlar, futbol oynayarak protesto etti...

Gezmişler İnşaat Giresun'da lüks proje üretiyor!

Giresun'da inşaat projeleri ile dikkat çeken Gezmişler İnşaat son olarak kentte Adabahçe Evleri ve Park Manzara projelerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Kent merkezinde yer alan projenin Nisan 2015'te teslim edilmesi planlanıyor...

Giresun Kale Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Giresun Merkez ilçeye bağlı Kale Mahallesi, 02/11/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde riskli alan ilan edildi. İşte tüm detayları ile Kale Mahallesi kentsel dönüşüm sınırları…

Giresun Stadyumu Haberi

Giresun Stadyumu

Giresun'a, yapımını TOKİ'nin üstleneceği 21 bin 355 seyirci kapasiteli Giresun Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi inşa edilecek.


Giresun - Sivas yolu üzerinde eski Aksu Kağıt Fabrikası arazisi üzerinde gerçekleştirilen sosyal konut projesinin yanında yer alacak olan kompleks, 60 bini yeşil alan olmak üzere 120 bin metrekare alan üzerine yapılacak ve bin 72 araçlık otopark kapasitesine sahip olacak.


Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Giresun Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi Projesi'ni hayata geçiriyoruz. Sporseverler de daha güzel bir ortamda spor faaliyetlerini seyretme olanağına sahip olacak. Giresun'da artık gelenekselleşen futbol turnuvası kapsamındaki maçlarda daha fonksiyonel bir tesiste oynanacak. Kompleksimiz tamamlandığında bölgemize yeni değerler katacaktır" değerlendirmesinde bulundu.




AA




Haber Giresun Öncü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



TOKİ, Giresun'a 21 bin 355 seyirci...