05 / 05 / 2024

giresun toki 2014 ihalesi

giresun toki 2014 ihalesi

Giresun İli Güce İlçesi 104 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

Giresun TOKİ 2. Etap ihalesi 22 Ağustos'ta!

Giresun İli Bulancak İlçesi 2.Etap 228 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ağustos'ta saat 14:30'da yapılacak.

Giresun TOKİ'de 300 konut için kuralar çekildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca Giresun'da yapılacak 300 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişini gerçekleştirdi.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap teslimleri bugün başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları için teslim dönemi bugün başladı.

Giresun Aksu-Küçükköy Toki projesi başvuruları!

592 konuttan meydana gelen TOKİ Giresun Aksu-Küçükköy projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Giresun Aksu-Küçükköy Toki projesi başvuruları...

Toki Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekiliş tarihi!

592 konut olarak TOKİ tarafından inşa edilecek olan Toki Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvuru süreci devam ediyor. İşte, Toki Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekiliş tarihi...

Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Toki kura çekiliş tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Aksu-Küçükköy'de 592 konutu kuralı olarak satıyor. İşte, Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Toki kura çekiliş tarihi...

Giresun TOKİ Aluçra kura çekilişi yarın yapılacak!

Giresun TOKİ Aluçra kura çekilişi yarın yapılacak. Daire fiyatlarının 64 bin 429 TL'den başladığı projede 180 aydan 240 aya kadar vade uygulanıyor.

Giresun TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Giresun'un Güce ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 53 konut satışa çıkarıldı. Kaymakam Mustafa Köleoğlu, TOKİ'ııin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi.

Giresun Dereli TOKİ başvuruları ne zaman?

Giresun Dereli TOKİ Evleri'nde yer alan toplam 2 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Peki Giresun Dereli TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Giresun Dereli başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Dereli Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Giresun Dereli başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

Giresun Belediyesi TOKİ inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin temelini attığı 592 konutluk TOKİ inşaatını ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

Giresun Belediyesi TOKİ'nin 550 konutluk inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, TOKİ'nin Aksu Mahallesi'ndeki eski kağıt fabrikası arazisinde yapımına başladığı 550 konutluk inşaatı ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

giresun toki 2014 ihalesi Haberi

giresun toki 2014 ihalesi

Giresun İli Güce İlçesi 104 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 20 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA

İlanın detayı için