29 / 04 / 2024

giresun toki okul

giresun toki okul

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

TOKİ'den Giresun'a acele kamulaştırma!

Giresun İli, Doğankent İlçesi'nde ihtiyaç duyulan konut, sosyal donatı, okul ve idari binaların yapımı amacıyla özel mülkiyete konu taşınmazların TOKİ tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.  

Giresun TOKİ 2. Etap ihalesi 22 Ağustos'ta!

Giresun İli Bulancak İlçesi 2.Etap 228 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ağustos'ta saat 14:30'da yapılacak.

Giresun TOKİ'de 300 konut için kuralar çekildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca Giresun'da yapılacak 300 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişini gerçekleştirdi.

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap teslimleri bugün başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları için teslim dönemi bugün başladı.

Giresun'da 3 okul ve 5 vakıf kapatıldı!

Giresun'da FETÖ/PDY ile irtibatı tespit edilen 3 özel okul ve 5 derneğin faaliyetlerine OHAL kapsamında son verildi.

Giresun Aksu-Küçükköy Toki projesi başvuruları!

592 konuttan meydana gelen TOKİ Giresun Aksu-Küçükköy projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Giresun Aksu-Küçükköy Toki projesi başvuruları...

Toki Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekiliş tarihi!

592 konut olarak TOKİ tarafından inşa edilecek olan Toki Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvuru süreci devam ediyor. İşte, Toki Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekiliş tarihi...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular 14 Haziran'da alınmaya başlandı. İşte, Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

giresun toki okul Haberi

giresun toki okul

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, 30 Nisan'da yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor:

İKN    :    2021/191231 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a)...