14 / 05 / 2024

Girişken Gayrimenkul adres 

Girişken Gayrimenkul adres 

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Girişken tarafından kuruldu.

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Meral Öztunç tarafından kuruldu.

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Kerim Altıntaş, Yasin Us ve Yener Hancar ortaklığında kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Girişken tarafından kuruldu.

Girişken Yapı İnşaat Metal Hırdavat Plastik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girişken Yapı İnşaat Metal Hırdavat Plastik Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Diri tarafından kuruldu.

Sailyet Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sailyet Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yener Girişken tarafından kuruldu.

Girişken Gayrimenkul adres  Haberi

Girişken Gayrimenkul adres 

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Girişken tarafından kuruldu.

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket amacı yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul malların Şirket veya başkası namına Komisyon mukabilinde alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak, Şirket öncelikle ilgili mevzuatlar izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda Komisyon mukabilinde aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek. Bunlarla ilgili yurt içinde veya yurt dışında bayilikler ve acentelikler oluşturmak başka firmaların bayisi ve acentesi olmak. Gerekmesi halinde Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla acente kurabilir, işletebilir, devir...