05 / 05 / 2024

Girit Adası 19 MAYIS 2015 depremi

Girit Adası 19 MAYIS 2015 depremi

Girit Adası'nda 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Yazıköy'ün 268 kilometre uzaklığındaki sarsıntı, 39,10 kilometre derinlikte gerçekleşti.

SON DAKİKA DEPREM: Akdeniz’de 4.3 büyüklüğünde deprem!

Son dakika... Kandilli Rasathanesi Akdeniz’deki Girit Adası’nda 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika! Akdeniz'de korkutan deprem!

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de deprem oldu. Kandilli Rasathanesi'nin duyurduğu bilgilere göre deprem Girit Adası açıklarında gerçekleşti. İşte detaylar...

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Akdeniz'de deprem

Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de Girit Adası'nda deprem oldu. Saat 13:12'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Ahmet Ercan'dan Ege bölgesi için kritik deprem uyarısı!

Akdeniz ve özellikle Girit Adası çevresinde meydana gelen depremler sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bu bölgelerde 7 şiddetinde depremler meydana gelebileceğini dile getirdi. 

Kuşadası Belediyesi'nden 20 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesinde yer alan 13 gayrimenkulü 19 milyon 999 bin TL'ye satıyor...

Girit'teki 6,3'lük deprem Türkiye'yi etkiler mi?

Yunanistan'ın Girit Adası'nda meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki deprem ülkemizde de hissedildi. Peki Girit'teki 6,3'lük deprem Türkiye'yi etkiler mi?

Bahamalar'daki Little Ragged Adası 19.5 milyon dolara satılıyor!

Bahamalar'da St Andrew's olarak da bilinen tropikal ada Little Ragged, 19.5 milyon dolara satışa sunuldu. 

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Akdeniz'de 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Jeofizik Mühendisi Atakan Yüklü, Akdeniz'de yaşanan deprem fırtınaları sebebiyle Helen Yayı Girit Adası bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem beklendiğini belirtti... 

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

İskoçya’daki Ulva Adası 19.6 milyon TL'ye satılıyor!

İskoçya, Britanya Adaları arasındaki ikinci büyük ada olan Ulva’yı satışa çıkardı. Adanın yaklaşık değeri 19.6 milyon TL olarak belirtiliyor.

Veryeri Grup'tan yatırım atağı!

Mübadele ile Girit Adası'ndan Türkiye'ye gelen ve daha sonra marangozlukla iş hayatına atılan ve esas iş kolu zamanla parke olan Veryeri Grup, İzmir'in farklı bölgelerinde butik villa ve konut işlerine yoğunlaşıyor.

Veryeri Group Çeşme'ye 45 milyon TL yatırım yapıyor!

Girit Adası'ndan Türkiye'ye gelen ve daha sonra marangozlukla iş hayatına atılan ve esas iş kolu zamanla parke olan Veryeri Grup, İzmir'in farklı bölgelerinde butik villa ve konut işlerine yoğunlaşıyor.

Girit Adası 19 MAYIS 2015 depremi Haberi

Girit Adası 19 MAYIS 2015 depremi

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, saat 23.41'de merkez üssü Girit Adası olan 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildiği bildirildi. 


Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Yazıköy'ün 268 kilometre uzaklığındaki sarsıntı, 39,10 kilometre derinlikte...