15 / 05 / 2024

Giritligil Otel Kompleksi açıldı mı

Giritligil Otel Kompleksi açıldı mı

Manisa'da Giritligil ailesinin üç kompleksten oluşan turistik tesisleri ve butik oteli, hizmete açıldı. Otelin altında çıkan Saray-i Amire'ye ait Osmanlı sarayı kalıntıları, özel bir yöntemle korunarak butik otelin altında teşhir edilmeye başlandı

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

TAGO Mimarlık'tan Maldivlere türk imzası!

Maldivler’de, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi projesi Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık tarafından hazırlandı. 

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Türk inşaat sektörü Ruanda'yı yeniden inşa ediyor!

Ruanda'da 5 yılda ancak yüzde 20'sinin inşa edilebildiği başkent Kigali'deki kongre merkezi ve otel kompleksi, Türkler tarafından 1 yılda bitirildi.

Antakya Müze Otel'in inşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanıldı!

Antakya Hilton ASF Müze Otel, Atina'nın ardından dünyadaki ikinci müze otel kompleksi olacak. İnşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanılan otelin maliyetinin 100 milyon doları geçeceği tahmin ediliyor.

Kigali Kongre Merkezi ve Otel Kompleksi inşaatında inceleme!

Bakan Çavuşoğlu, Ruanda'nın başkenti Kigali'de yapımını bir Türk firmasının üstlendiği kongre merkezi ve otel kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu.

Giritligil Otel Kompleksi açıldı!

Manisa'da Giritligil ailesinin üç kompleksten oluşan turistik tesisleri ve butik oteli, hizmete açıldı. Otelin altında çıkan Saray-i Amire'ye ait Osmanlı sarayı kalıntıları, özel bir yöntemle korunarak butik otelin altında teşhir edilmeye başlandı

Manisa Giritligil Otel açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, işadamları Tamer Balatlı ve Ercüment Giritligil tarafından şehre kazandırılan Giritligil Otel’in açılışına katıldı, Başkan Ergün, yatırımlarından dolayı Balatlı ve Giritligil’e teşekkür etti.

Spil Dağı teleferik ve otel projesinde son durum ne?

Manisa’da Spil Dağı’na yapılacak olan 100 Milyon Liralık teleferik ve oteller projesinin yer teslimi yapıldı. Proje kapsamında Spil Dağı’na 5 buçuk kilometre uzunluğunda teleferik, iki adet otel ve spor kompleksi yapılacak.

Sur Yapı İzmir Kompleksi'ne otel eklendi!

Sur Yapı İzmir Kompleksi Bayraklı'daki eski Turyağ fabrikası arazisinde yükselecek. Görselleri değişen Sur Yapı İzmir Kompleksi'nde otel, alışveriş merkezi, rezidans daireler ve marina yer alacak.

Martı Grubu Bodrum'da otel inşa edecek!

Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Bodrum’un Kızılağaç Köyü İçmeler mevkiinde bulunan 55.6 dönümlük araziye yeni bir turizm kompleksi inşa edeceklerini açıkladı.

Giritligil Otel Kompleksi açıldı mı Haberi

Giritligil Otel Kompleksi açıldı mı


Manisa'da Giritligil ailesinin üç kompleksten oluşan turistik tesisleri ve butik oteli, törenle hizmete açıldı. Otelin altında çıkan Saray-i Amire'ye ait Osmanlı sarayı kalıntıları, özel bir yöntemle korunarak butik otelin altında teşhir edilmeye başlandı. Giritligil Otel Kompleksi, 5 milyon dolara mal oldu. 14 Şubat 2014 tarihinde 1890'lı yıllarda inşa edilen Taş Fabrika'yı aslına uygun restore ettirip turistik restoran ve işletmelerini açarak Manisa'ya kazandıran aileye ait 42 odalı butik otel ve yan tarafındaki galeriyi Vali Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik açtı. Açılışa Manisa protokolü yoğun ilgi gösterdi. 



Yeni...