15 / 05 / 2024

Girne belediyesi projesi

Girne belediyesi projesi

"Girne Açık Pazar Alanı Çatı Örtüsü ve Strüktür Projesi"yle ilgili sözleşme imzalandı. 120 günde tamamlanacak. Girne Belediyesi'ne ait mevcut pazar alanının ikinci etap projesi çalışmaları başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Girne Belediyesi'nden emlak vergisi mükelleflerine kolaylık!

Vatandaşların fatura ödemelerine kolaylaştırmak için adımlar atan Girne Belediyesi, vatandaşların belediye veznesine gelmeden emlak vergisi borçlarını bankalar aracılığı ile ödeyebileceklerini belirtti.

Girne Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Girne Belediyesi’nin çağdaş çizgiler ve modern bir mimariyle tasarlanan yeni hizmet binasının resmi açılış töreni gerçekleşti.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Kıbrıs Girne Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor!

Kıbrıs Girne Belediyesi tarafından yıllardır çeşitli tiyatrolar, etkinlikler ve toplantılara ev sahipliği yapan Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Girne İmar Planı için araştırmalara başlanıyor!

Şehir Planlama Dairesi, Kıbrıs Girne Belediyesi ve Çatalköy Belediyesi işbirliğinde hazırlanacak olan "Girne İmar Planı" kapsamında sosyo-ekonomik araştırmalara başlanıyor.

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası 2016!

TOKİ ve Niğde Çamardı Belediyesi projesi olan Niğde Çamardı 3. Etap'ta toplamda 212 adet konut bulunuyor. İşte, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası 2016 detayları...

Muş Belediyesi, Bilgi Evi projesi için yıkımlara başladı!

Muratpaşa Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan yaş sebze ve meyve hali yıkıldı. Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen yere 'Bilgi Evi' projesi uygulanacak.

Girne belediyesi projesi Haberi

Girne belediyesi projesi

Belediyeden yapılan açıklamaya göre imza törenine Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve ihaleyi kazanan Cani İkan İnşaat Şirketinin direktörleri katıldı. 

Sözleşmeye göre açık pazardaki ikinci etaptaki tüm işlerin 120 günde tamamlanması hedefleniyor. İşin bedelinin 1.292.855 TL+ KDV olduğu belirtildi. Girne Belediyesi mevcut pazar alanı içerisinde yer alacak 3 bin 750 m2 kapalı alanın, tamamen çelik yapı olacağı ifade edilen açıklamada, bu yapının yaklaşık 200 stant kapasiteli olduğu, çarşamba günlerinde pazar alanı olarak, diğer günlerde ise yaklaşık 100 araçlık otopark şeklinde kullanılmasının planlandığı kaydedildi. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne çarşamba pazarı olarak bilinen Girne Açık Pazan'nı, yeni ve daha çağdaş bir çehreye kavuşturmak amacında olduklarını söyleyerek, Müteahhitler Birliği'nin boykotu nedeniyle de ertelenen ikinci etabın ihalesinin 4-16 Şubat 2015 tarihleri arasında...