23 / 07 / 2024

Girne Nidai Güngördü

Girne Nidai Güngördü

Girne Belediyesi'ne ait mevcut pazar alanının ikinci etap projesi olan "Girne Açık Pazar Alanı Çatı Örtüsü ve Strüktür Projesi İhalesi" dün Girne Belediyesi'nde imzalandı.

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Güngör Gündoğdu: Konutumu arkadaşıma tahsis ettim!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında yargılanan TSK'dan ihraç edilen Babaeski 1. Zırhlı Tugay Komutanı eski Kurmay Albay Güngör Gündoğdu savunmasında konutunu arkadaşına tahsis ettiğini açıkladı.

Güngören Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 564 bin TL'den başladığı Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Güngören Nef Bahçelievler ödeme seçenekleri!

Toplam 1.023 konut ve 14 ticari birimden meydana gelen Nef Bahçelievler projesinde daire fiyatları 564 bin TL'den başlıyor. Güngören Nef Bahçelievler ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Güngören katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Güngören İlçesi, Kasım Sokak, Yol Katlı Otopark Alanına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Tsk Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alış Veriş Merkezi İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Güngören’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından kuruldu.

Güngör Azim Tuna'dan Suriyeli iş adamlarına yatırım çağrısı!

Suriyeli iş insanlarını illerine yatırım yapmaya davet eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, yatırım noktasında ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

ÖTV ve KDV indirimi Manisa’da yüz güldürdü!

Beyaz eşya mağazası sahibi Tarık Esen, beyaz eşya ve mobilyada ÖTV ve KDV indiriminin fiyatlara yansıması, Manisa’da hareketliliğe neden olduğunu ve sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Güngören'e yeni yurtlar inşa ediliyor!

Güngören Belediyesi gençlerin daha kaliteli ve iyi ortamlarda eğitim görebilmesi adına adımlar atmaya devam ediyor.

Özel Güngören Hastanesi'ne yeni imar planı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Özel Güngören Hastanesi ilgili imar planı değişikliği teklifini kabul etti. Plan 8 bin 760 metrekarelik inşaat artışı getirecek.

Güngören Park AVM yarın açılıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nın ilk AVM yatırımı olan Güngören Park AVM, yarın açılacak.

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 130 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Güngören Tozkoparan'da kentsel dönüşüm tepkisi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 20 Eylül tarihinde, Güngören’in Tozkoparan Mahallesi’nde kentsel dönüşüm uygulamasını ihaleye açtı. Tozkoparan halkı,Tozkoparan Bilgilendirme Ofisi önünde basın açıklaması yaptı.

Girne Nidai Güngördü Haberi

Girne Nidai Güngördü

İmza törenine Girne Belediye Başkanı Nidai Güngörü ve ihaleyi kazanan Canilkan İnşaat Şirketi direktörleri katıldı. Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre; 17 Mart 2015 tarih ve G-34/2015 belediye meclis kararına uygun olarak imzalanan sözleşmeyle, açık pazardaki ikinci etaptaki tüm işlerin 120 günde tamamlanması hedefleniyor. İşin bedelinin 1.292.855 TL+ KDV olduğu belirtildi. Girne Belediyesi mevcut pazar alanı içerisinde yer alacak 3 bin 750 m2 kapalı alanın, tamamen çelik yapı olacağı ifade edilen açıklamada, bu yapının yaklaşık 200 stant kapasiteli olduğu, Çarşamba günlerinde pazar alanı olarak, diğer günlerde ise yaklaşık 100 araçlık otopark şeklinde kullanılmasının planlandığı kaydedildi. 



GÜNGÖRDÜ: "İŞİN EN ERKEN ZAMANDA TAMAMLANMASINI HEDEFLİYORUZ" 

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Çarşamba pazarı olarak bilinen Girne Açık Pazarını, yeni ve daha çağdaş bir çehreye kavuşturmak...