23 / 07 / 2024

Girnede ihale projeleri

Girnede ihale projeleri

Girne Belediyesi'ne ait mevcut pazar alanının ikinci etap projesi olan "Girne Açık Pazar Alanı Çatı Örtüsü ve Strüktür Projesi İhalesi" dün Girne Belediyesi'nde imzalandı.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

İhale aşamasındaki projeler için durdurma kararı!

Kamu yatırımlarına yönelik önlem alan Hükümet, ihale aşamasında ve henüz ihaleye çıkılmamış projeleri durdurma kararı aldı.

Edirne Selimiye Camisi'nin restorasyonu ihale aşamasında!

Sultan 2. Selim tarafından yaptırılan ve Mimar Sinan'ın, "Ustalık eserim dediği Edirne'deki Selimiye Camisi'nin restorasyon projeleri onaylandı ve ihale aşamasına gelindi.

İşte 2016'da ihale edilecek ulaşım projeleri!

Karayolunda Türkiye’de 23 ana aksta, toplam 2 bin 50 km’lik kesim ihale edilecek. Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarından Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi ile Kurtköy-Akyazı Kesimi’nin ihalesi 4 Mayıs’ta yapılacak.

Kartepe Belediyesi park projeleri için ihale yapılacak!

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki park projelerinin hazırlanması hizmetinin alınması için bir ihale yapacak. 23 Şubat Salı günü saat 10.00’da yapılacak olan ihalenin açık ihale usulü ile gerçekleşeceği bildirildi.

Uzundere için ihale yapılıyor!

Uzundere için ihale yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği dönüşümün uygulama projeleri için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri danışmanlık işi ihalesi yarın!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Farklı Yerlerde Yapılacak Olan Konut ve Sosyal Donatı Uygulama Projeleri Hazırlanması 2 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi yarın açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri danışmanlık işi ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Farklı Yerlerde Yapılacak Olan Konut ve Sosyal Donatı Uygulama Projeleri Hazırlanması 2 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi 21 Ekim'de açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İBB, İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri için 2 Eylül'de ihale yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından İstanbul Geneli Yol ve Kavşak Ön Projeleri işi ihaleye çıkarılıyor. İhale 2 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak...

Kayseri'nin yeni yatırım ve yol projeleri için toplanıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bayram sonrası bürokratları ile yatırım toplantısı yaptı. Toplantıda halen yapımı süren, projeleri hazırlanan veya ihale aşamasına gelen projeler masaya yatırıldı.

Cengiz Ergün: Alaşehir projeleri 2015 yılı başından itibaren ihale sürecine hazır!

Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile bir araya gelen Başkan Ergün, Alaşehir’in öncelikli projeleri arasında yer alan hal binası, yeni otogar ve kavşak projelerinin 2015 yılı başından itibaren ihale sürecine hazır olacağını müjdeledi.

Kentsel dönüşüm ihale işleri!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Gelir, Harcama, Kredi ve Kaynak Aktarımı Yönetmeliğine göre, kentsel dönüşüm ihale işleri nasıl yapılıyor? İşte kentsel dönüşüm ihale işleri yönetmelik esasları...

İstanbul Muhtelif Yol-Kavşak Projeleri hizmet alımı işi ihale edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Geneli 7 Grup Muhtelif Yol-Kavşak Projeleri Hazırlanması hizmet alımı işi ihale edecek. İhale 19 Aralık 2013 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Girnede ihale projeleri Haberi

Girnede ihale projeleri

İmza törenine Girne Belediye Başkanı Nidai Güngörü ve ihaleyi kazanan Canilkan İnşaat Şirketi direktörleri katıldı. Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre; 17 Mart 2015 tarih ve G-34/2015 belediye meclis kararına uygun olarak imzalanan sözleşmeyle, açık pazardaki ikinci etaptaki tüm işlerin 120 günde tamamlanması hedefleniyor. İşin bedelinin 1.292.855 TL+ KDV olduğu belirtildi. Girne Belediyesi mevcut pazar alanı içerisinde yer alacak 3 bin 750 m2 kapalı alanın, tamamen çelik yapı olacağı ifade edilen açıklamada, bu yapının yaklaşık 200 stant kapasiteli olduğu, Çarşamba günlerinde pazar alanı olarak, diğer günlerde ise yaklaşık 100 araçlık otopark şeklinde kullanılmasının planlandığı kaydedildi. 



GÜNGÖRDÜ: "İŞİN EN ERKEN ZAMANDA TAMAMLANMASINI HEDEFLİYORUZ" 

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Çarşamba pazarı olarak bilinen Girne Açık Pazarını, yeni ve daha çağdaş bir çehreye kavuşturmak...