06 / 05 / 2024

gisele bündchen los angeles ev

gisele bündchen los angeles ev

Top model Gisele Bündchen ile futbolcu kocası Tom Brady'nin Los Angeles'ta bulunan evlerinin tadilatı tamamlandı

Los Angeles’ta evsizler sokaklara kamp kurdu!

Los Angeles şehrinde evsizlerin, Koreatown kasabasında işlek caddelerin kenarlarında çadır kurduğu görülüyor. Daha önce Skid Row bölgesinde görülen evsizler, şimdi tüm sokakları istila etmiş durumda.

Kristen Stewart Los Angeles'ta malikane aldı!

Alacakaranlık Serisi ile büyük üne kavuşan ABD'li oyuncu Kristen Stewart, Los Angeles’ta Akdeniz tarzı malikaneyi yaklaşık 6 milyon dolara satın aldı.

Gisele Bündchen ve Tom Brady New York’taki evlerini sattı!  

Amerikalı futbol oyuncusu Tom Brady ve eşi Gisele Bündchen, New York'ta bulunan apartman dairelerini 271.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Ali Koç, Los Angeles’tan ev aldı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı iş insanı Ali Koç, Los Angeles'ta  14.5 milyon dolara süper lüks bir malikâne satın aldı.

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

Nusret Gökçe, Las Vegas ve Los Angeles'ta restoran açacak!

Açtığı restoranlarla büyümeye devam eden Nusret Gökçe, Las Vegas'a da restoran açacağını ve hedefinde Los Angeles olduğunu söyledi. 

Amerikalılar büyük şehirleri terk ediyor!

ABD’nin en büyük şehirleri arasında yer alan Şikago, New York ve Los Angeles nüfuslarını kaybediyor. Göç nedenlerinin başında ise hayat pahalılığı, yüksek vergiler ve ücret artışlarının sınırlı kalması geliyor...

Kim Kardashian ve Kanye West Los Angeles'taki evini satıyor!

Kim Kardashian ile Kanye West, sanat müzesine benzeyen evini satışa çıkardı. Çift, Los Angeles'ın Bel Air bölgesindeki evi için 18 milyon dolar istiyor.

Zsa Zsa Gabor'un Los Angeles'taki malikanesi satışa çıkarıldı!

2016 yılında 99 yaşında ölen Macar asıllı Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor’dan miras kalan, ABD’nin Los Angeles kentinin Bel Air bölgesindeki malikâne, 23.4 milyon dolardan satışa sunuldu. 

Rachel Bilson, Los Angeles'ta 3.2 milyon dolara ev aldı!

Amerikan aktris Rachel Bilson,  Los Angeles Pasadena bölgesinde 3.2 milyon dolara ev aldı.

Kyle Jenner Los Angeles'a taşındı!

Amerikalı magazin yıldızı Kyle Jenner, Los Angeles'ın Hills bölgesinde yeni bir villaya taşındı. 560 metrekarelik evin aylık kirası 447 bin TL.

Los Angeles'taki altından malikane satışa çıktı!

ABD'nin Los Angeles kentinin Beverly Hills'te bölgesinde altından malikane 100 milyon dolara satışa çıkıyor. Evi alacak kişi altın kaplama olan Lomborghini Aventador Roadster ile Rolls-Royce Dawn arabanın da sahibi olacak.

Angelina Jolie, Cecil B. DeMill'in Los Angeles'teki evine göz dikti!

Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanıyor.6 çocuğuyla birlikte yeni bir yerde yeni bir hayata başlamayı planlayan Jolie, Cecil B. DeMille'in Los Angeles'ın en gözde konumlarından birinde yer alan malikanesinin yeni sahibi olmaya hazırlanıyor.

gisele bündchen los angeles ev Haberi

gisele bündchen los angeles ev

Evlerini istedikleri hale getirebilmek için 20 milyon dolar harcayan Gisele Bündchen ve Tom Brady çiftinin evlerinde; özel bir oyun alanı, basketbol sahası, 20 bin metrakarelik dev garaj ve şarap mahzeni de...