17 / 05 / 2024

Gişelerden serbest geçiş

Gişelerden serbest geçiş

Gişelerden serbest geçiş geliyor. Karayolları 1. Bölge Müdürü İsmail Kartal, İstanbul' da köprü ve gişelerde hayata geçirmeyi planladıkları serbest geçiş sisteminin ay sonunda tamamlanacağını açıkladı...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Otoyollarda 'serbest geçiş dönemi' başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 gişeden 20'sinin Serbest Geçiş Sistemi'ne dönüştürüldüğünü açıkladı. 

Mahmutbey gişelerindeki yıkımda sona gelindi!

Mahmutbey gişelerde serbest geçiş sistemine geçişin ardından artık kullanılmayan eski gişelerin yıkım işlemi devam ediyor. Şu ana kadar serbest geçişin devam ettiği bölüm dışındaki gişelerdeki yıkım işlemi büyük ölçüde tamamlandı.

Mahmutbey gişelerinin yıkım çalışmaları başladı!

Serbest geçiş sisteminin uygulanmaya başladığı Mahmutbey'de gişelerin yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinde yıkım başladı!

İstanbul'da trafik yoğunluğunun en çok görüldüğü yerlerden olan Mahmutbey Gişeleri'nde serbest geçişlere izin verilmesi sonrasında yıkım çalışmalarına başlandı.

Mahmutbey gişelerinde serbest geçiş dönemi başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş sistemine geçişi vardı, dün gece itibarıyla güney tarafını bugün öğle saatleri itibarıyla da kuzey tarafında serbest geçiş sistemine geçildi." dedi.

Mahmutbey serbest geçiş sistemi 20 Kasım'da başlıyor!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mahmutbey gişelerinde trafiği yüzde 30 azaltması beklenen serbest geçiş sisteminin 20 Kasım’da hayata geçeceğini söyledi.

Mahmutbey gişelerinin 3. köprü ile alakası kalmayacak!

Mahmutbey gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi'ne geçilmesiyle trafik yoğunluğu yüzde 30'a varan oranlarda azalacak, İstanbullu vakitten ve yakıt giderinden tasarruf edecek.

Mahmutbey’de serbest geçiş çalışmaları başladı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın ‘şişe başı’ olarak tanımladığı İstanbul Mahmutbey’deki gişelerde ‘serbest geçiş’ için 2 ay sürecek çalışmalar önceki gün başladı.

Taksim - 3. havalimanı arası metro geliyor!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul'da trafiğin yoğun olarak hissedilen noktalarından biri olan Mahmetbey gişelerde serbest geçiş sisteminin hayata geçirileceğini söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde ücretli geçişler başladı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü kullanan sürücüler bugün itibari ile ücretli geçiş yapmaya başladı. Saat 00.00’yi gösterdiği anlarda gişelerden çıkan sürücüler, OGS ve HGS’de yaşanan sorun nedeni ile ücretli geçiş için sıraya girdi.

ASELSAN, Körfez Geçişi Köprüsü'ne gişe alanlarından birini kurdu!

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi şirketlerinden ASELSAN, körfez geçişi süresini 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'ne Türkiye'nin en büyük gişe alanlarından birini kurdu.

Boğaziçi Köprüsü'ndeki gişeler bu yıl kaldırılacak!

FSM’den sonra İstanbul’da trafik sorununu çözmek için Mahmutbey, Boğaziçi Köprüsü ve Çamlıca’da da gişeler bu yıl kalkacak, serbest geçiş ücret toplama sistemine geçilecek..

FSM Köprüsü'nde 4 gişe çalışma nedeniyle trafiğe kapatıldı!

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, OGS ve HGS Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle 4 gişeyi kaldırma çalışmaları saat 01.00 itibariyle başladı.

Gişelerden serbest geçiş Haberi

Gişelerden serbest geçiş

Karayolları 1. Bölge Müdürü İsmail Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, ulaşımı rahatlatmak için bazı düzenlemeleri gerekli gördüklerini söyledi.


 "Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü, Çamlıca ve Mahmutbey gişelerinde 'serbest geçiş' dediğimiz OGS ve HGS'yi birleştirerek transit geçiş sağlayacağız" diyen Kartal, bunun trafiğe önemli katkı sağlayacağını kaydetti.


Kartal, çalışmanın ilkinin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde uygulanacağına dikkati çekerek, "Uygulama, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 31 Ocak'ta başlayacak" dedi.


Burada bazı testler yapılacağını belirten Kartal, daha sonra sistemin Boğaziçi Köprüsü, Çamlıca ve Mahmutbey gişelerinde uygulanacağını ifade etti.


"Çalışmalar, bu yıl tamamlanacak"


Kartal, çalışmaların bu yıl itibarıyla tamamlanacağını vurgulayarak, uygulama sayesinde trafikteki yığılmaların önleneceğini aktardı.


Serbest geçişin trafik güvenliğine de katkı sağlayacağına işaret eden Kartal, şöyle konuştu:


"Çünkü, çok büyük bir zaman kaybı olmaktadır. Vatandaşlar...