07 / 05 / 2024

GİSP Ankara Şubesi

GİSP Ankara Şubesi

GİSP Ankara Şubesi tarafından düzenlenen ‘Kamunun Gayrimenkul Özelinde Dijitalleşmesi’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında gayrimenkulün dijitalleşmesinden ortaya çıkacak değer ve kamu kurumlarının bu konudaki çalışmaları ele alındı...

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı. Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kuzhan tarafından açıldı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Güngören Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Güngören Şubesi bugün Güngören'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Gözdağı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Gözdağı Parkı Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından açıldı.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Akpey Gıda'nın üçüncü şubesi Akpey Gurme açıldı!

67 yıldan fazla zamandır sektörel tecrübesi ile 81 ilde tedarik zinciri sunan Akpey Gıda, üçüncü şubesi olan “Akpey Gurme”yi Anadolu Yakası’nda açtı.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden 'Ayasofya' açıklaması!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Ayasofya’nın tekrar ibadete açılmasıyla ilgili kararı, “Ayasofya’nın müze statüsünün ortadan kaldırılması Atatürk’ün imzasının, Cumhuriyet modernitesinin, kültürün evrenselliğinin reddi anlamındadır” şeklinde değerlendirdi.

GİSP Ankara Şubesi Haberi

GİSP Ankara Şubesi

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) Ankara Şubesi tarafından Yıldırım Kule’de düzenlenen ‘Kamunun Gayrimenkul Özelinde Dijitalleşmesi’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında gayrimenkulün dijitalleşmesinden ortaya çıkacak değer ve kamu kurumlarının bu konudaki çalışmaları ele alındı.

GİSP Başkanı Hakan GÜMÜŞ moderatörlüğünde, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Adil Hakan AYBER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Dr. Akın KISA ve Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun TANRIVERMİŞ’in konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşen toplantıda kamunun gayrimenkul alanında dijitalleşmesine ilişkin süreçler tartışıldı.

TKGM Genel Müdür Yardımcısı AYBER, "Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından tescili yapılan 57 milyon adet parsele ilişkin dijital veriler TAKBİS portalı üzerinden erişime açılmıştır. TAKBİS portalı ile parsel bazında yüzölçümü ve koordinat bilgilerine...