12 / 05 / 2024

GİSP METAVERSE ve Gayrimenkul konularını masaya yatırdı

GİSP METAVERSE ve Gayrimenkul konularını masaya yatırdı

GİSP gündemde merak uyandıran “METAVERSE ve Gayrimenkul” konularını gerçekleştirdikleri toplantıda değerlendirdi.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

GİSP 'METAVERSE ve Gayrimenkul' konularını masaya yatırdı!

GİSP gündemde merak uyandıran “METAVERSE ve Gayrimenkul” konularını gerçekleştirdikleri toplantıda değerlendirdi.

ZBZ Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZBZ Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halit Zorbozan, Ali Zorbozan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ocak'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Şafak Otelcilik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Otelcilik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sait Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ocak'ta Fatih, Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esra Başeskioğlu, Anıl Şenlik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Amcabey Yapı İnşaat Medya Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amcabey Yapı İnşaat Medya Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ümit Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Tam Yapı İnşaat Emlak Nakliye Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yapı İnşaat Emlak Nakliye Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yücel tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Sadıkoğlu 5 Plaza'da kuruldu.

DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri'ne başvurular başladı!

DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri'ne başvurular başladı. DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri 2015’in sadece Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgeleri değil; dünya genelindeki tüm şirketlere açık olacağını duyurdu.

K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gülnihal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Ataşehir, Mevlanan Mahallesi, Şehit Emre Anşin Sokak'ta kuruldu.

MSA Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MSA Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Sunar tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Dersaadet Caddesi'nde kuruldu.

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Halit Vefa, Mehmet Sadık Vefa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Rise Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rise Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Özel tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Elsa Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Sağlam tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

GİSP METAVERSE ve Gayrimenkul konularını masaya yatırdı Haberi

GİSP METAVERSE ve Gayrimenkul konularını masaya yatırdı

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP), moderatörlüğünü GİSP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gümüş’ün gerçekleştirdiği, girişken Alphan Manas’ın ön görülerini sunduğu, YouthHolding Kurucusu Emrah Kaya’nın, YellowX Kurucu Ortağı Ozan Sönmez’in ve Roofstacks CEO’su Burak Soylu’nun katıldığı toplantıda konuşmacılar “METAVERSE ve Gayrimenkul” konularınının emlak sektörüyle ilgisini değerlendirdi.

Katılımcılar, METAVERSE kavramının emlak sektörüyle ilgisi hakkında münakaşada bulundular. Öte yandan  Avatar,NFT,  Web 3.0, Blockchain, teleport (ışınlanma)İkinci Deri (Second Skin), gibi konular dünyayla aynı zamanda GİSP öncülüğünde tartışmaya sunuldu.    

Kullanıcı tecrübesinin ilertemesiyle birlikte toplumun sanal gerçeklik (VR), yükseltilmiş gerçeklik (AR), koonularına ve sanal dünyaya hemen uyum sağlayacağını vurgulayan Alphan MANAS, geleçekteki 3 sene içinde günlük yaşantımızın büyük ölçüde farklılaşacağını, iş toplantılarını bundan sonra Metaverse’te gerçekleştirileceğini söyledi.

Öte yandan Emrah Kaya Web 3.0 teknolojisi üzerinden...