18 / 05 / 2024

gitar virtüözü Önder Focan

gitar virtüözü Önder Focan

Ünlü gitar virtüözü Önder Focan’ın yeni projesi, yerel melodilerin caz disiplilindeyorumlandığı “Swing A La Turc” 28 Temmuz Cumartesi akşamı Forum İstanbul Ramazan Sahnesi’nde olacak

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özönder tarafından kuruldu.

Önder Halisdemir: Türkiye'nin finans kapasitesini geliştiriyoruz!

Dr. Önder Halisdemir, "Amacımız Türkiye’nin finans kapasitesini geliştirmek ve Finans Profesyonellerinin etkileşimi ve gelişimini sağlamak." dedi...

Temennimiz, söz konusu indirim ve teşviklerin kalıcı olması!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektör olarak şu anda her türlü teşvik ve desteğe ihtiyaçları olduğunu söyleyerek, "Temennimiz, söz konusu indirim ve teşviklerin kalıcı olması ve tüketiciye direkt yansıtılmasıdır." şeklinde konuştu.

İspanyol gazeteciden Cengiz Ünder'e ev sözü!

Ünlü İspanyol gazeteci Tomas Roncero, Real Madrid maçı öncesi oynadığı son 3 karşılaşmada Roma'da geceye damga vuran isim Cengiz Ünder'e ev alacağını söyledi.

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Köse tarafından kuruldu. 

Önder Halisdemir: Ezber bozan stratejilere odaklanmamız lazım!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Altınok Öz: Biz kentsel dönüşümü çok iyi biliyoruz!

Kartal Hürriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Sinan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Yücel Süslü, Önder Turmuş da hazır bulundu.

Kentsel dönüşüme 33 maddelik çözüm!

Kentsel dönüşüme hız vermek ve mevcut tıkanıklıkları çözmek için geçtiğimiz hafta İstanbul İnşaatçılar Derneği, (İNDER) tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm çözümleri konferansından 32 maddelik bildirge çıktı.

Kartal'da kentsel dönüşümün sorunları ve çözümleri konuşuldu!

Kartal Belediyesi, İstanbul’un kentsel dönüşüm sorunlarının ve çözümlerinin tartışıldığı İNDER Kentsel Dönüşüm Çözümleri Konferansı’na katıldı.

Kentsel dönüşümde çözüm tarafların iş birliğinde!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım: "Başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olmak üzere tüm paydaşlar kentsel dönüşümde hızlı ve etkin çözüm için çalışıyor" dedi.

Önder Coşkun: İzmir'e fuarland lazım!

İzmir'e "Fuarland" gibi bir merkez kurulması için Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan destek isteyen Coşkun Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Önder Coşkun, yetkililer destek sözü verirse yatırım yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu CEO`su Önder Halisdemir ile Ali Ağaoğlu`nun yolları ayrıldı. Halisdemir`in Linkedln profilinde Ağaoğlu Grubu, geçmişte kalırken, Hasdemir "Bizim ayrılığımız için tıpkı ‘bir zaman sonra aileden ayrılmak’ gibi" değerlendirmesinde bulundu.

Önder Uzel'den emlakta kar etmenin altın kuralları!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisi içindeyken vârisler arasındaki miras kavgası yüzünden iflas eden Uzel Traktör Fabrikası'nın hissedarlarından Önder Uzel, emlakta kâr etmenin yollarını açıkladı

gitar virtüözü Önder Focan Haberi

gitar virtüözü Önder Focan

Forum İstanbul, klasik ramazan ayı etkinliklerine farklı bir bakış açısı getirerek, ziyaretçilerine capcanlı, dinamik bir program sunuyor.Önder Focan ve grubunun, caz enstrümanlarının yanına otantik çalgı ‘ney’i de katarak,Türk Sanat Müziği kökenli parçaları veLal, Sen gibi yıllardır genel beğeni de bulmuş, huzur ve derin müzikal keyif veren eserleri caz disiplininde yorumladığı yeni projesi “Swing A La Turc”, önümüzdeki Cumartesi akşamı Forum İstanbul ziyaretçilerine muhteşem bir caz performansısunacak.


Türk Sanat Müziği ezgileri ve çok sevilen diğer şarkıların caz formlarında yorumlandığı Swing A La Turc’ta,düzenlemeleri yapan Önder Focan aynı zamanda gitarda. Grupta, neyde Aziz Şenol Filiz, kontrbasta Erdal Akyol, davulda Ferit Odman, trompet ve flugelhornda Şenova Ülkeryer alıyor.


Forum İstanbul, herkesin yakından tanıdığı Türk ezgilerinin caz disiplininde yeni bir tat olarak sunulacağı bu çok...