18 / 05 / 2024

Gıyasettin Demirel

Gıyasettin Demirel

Cumrat İnşaat Taahhüt ve Ticaret İnşaat ve Limited Şirketi, Ersin Cumrat, Erman Cumrat, Oğuz Niyazi Cumrat, Gıyasettin Demirel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Aynur Demirel tarafından kuruldu.

Black Whıte Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Whıte Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ömer Faruk Demirel tarafından kuruldu.

Woltrotech Enerji Ve Güç Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Woltrotech Enerji Ve Güç Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Demirel ve Lütfü Demirel ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya ve Kıyasettin Katuncu ortaklığında kuruldu.

Konut satışında eş onayı!

Küçükçekmece'de aile konutunu çekilen krediye teminat için ipotek göstererek icradan satılmasına sebep olan Gıyasettin Sezen'in eşi Bedriye Sezen'in açtığı satışın iptali davasında aile mahkemesi, eşin rızası bulunmadığı gerekçesiyle tapu kaydını iptali kararını aldı.

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

İstanbul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gıyasettin Doğan ve Veli Madak ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Süleyman Demirel OSB'nin kamulaştırılmasına tepki!

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’nin ikinci etabı kamulaştırılıyor. Koçtepe sakinleri kamulaştırmaya tepki gösterdi.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

5. Laleli Fashion Shopping Festivali başladı!

Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca; "Bu renkli festival sizlerin ve yurt dışından gelen misafirlerimizin ülkemize olan güvenlerinin en büyük ispatıdır" dedi

Gıyasettin Demirel Haberi

Gıyasettin Demirel

Cumrat İnşaat Taahhüt ve Ticaret İnşaat ve Limited Şirketi, Ersin Cumrat, Erman Cumrat, Oğuz Niyazi Cumrat, Gıyasettin Demirel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


Cumrat İnşaat Taahhüt ve Ticaret İnşaat ve Limited Şirketi iş konusu; -İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


Cumrat İnşaat Taahhüt ve Ticaret İnşaat ve Limited Şirketi adres: Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Bağdat Caddesi,...