03 / 05 / 2024

Gıyasi Kahraman

Gıyasi Kahraman

Mürsel Kahraman İnşaat Sarraf Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 5 milyon 600 bin TL sermaye ile, Gıyasi Kahraman, Hanife Kahraman ve Mürsel Kahraman ortaklığıyla kuruldu...

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un depreme karşı tam güvenli olması için 500 milyar TL'ye ihtiyaç var!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İstanbul'da şu anda depreme karşı tam güvenli bir kent elde etmek için yaklaşık 500 milyar TL'ye ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Hayrettin Güngör'den Kılavuzlu Millet Bahçesi açıklaması!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada Kılavuzlu’da 265 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Millet Bahçesi ihalesinin yapıldığını ifade ederek: “Kahraman şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Gayrimenkulde bilinmeyen kahraman: Teknoparklar!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Teknoparklar: Teknoloji Geliştirenlerin Yuvası, Türkiye Gayrimenkul Sektörünün bilinmeyen kahramanı' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Kahraman Bulut: Kocaeli'de riskli 500 bina yıkılmadı aniden bir yıkım yaşanabilir!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından hasarlı binalar tekrar gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut; "Bizim faylarla değil, bundan sonra binalarla ilgilenmemiz gerekiyor" dedi...

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Gözizi İnşaat Nakliyat Metal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözizi İnşaat Nakliyat Metal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vakkas Kahraman tarafından kuruldu.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

Karabacak Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabacak Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kahraman Karabacak ve İlker Turna ortaklığında kuruldu. 

Diriliş Turizm İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diriliş Turizm İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Kahraman ve Ayhan Dizman ortaklığında kuruldu. 

Gıyasi Kahraman Haberi

Gıyasi Kahraman

5 milyon 600 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü resmi iktisadi devlet teşekkülleri katma ve özel bütçeli daireler inşaat taahhüt işleri ve 26.1.2009 tarihli tescile ait anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi NO:124/C adresinde faaliyete geçirildi. 29 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Gıyasi Kahraman, Hanife Kahraman ve Mürsel Kahraman ortaklığıyla...