23 / 07 / 2024

giyim mağazası kira bedeli

giyim mağazası kira bedeli

EKİM ayında enflasyon aylık bazda yüzde 2.08 artış gösterdi. Artışta en dikkat çeken kalem ise giyim ve ayakkabı grubu oldu.

GAP 19 mağazası için kapatma kararı aldı!

Ünlü giyim markası GAP İngiltere ve İrlanda'da faaliyet gösteren 19 mağazası için kapatma kararı aldı. 

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı...

Under Armour İzmir'de yeni mağazasını açtı!

Global performans spor giyim ve aksesuar markası olan Under Armour, 24 Ekim’de Hilltown İzmir’de açılan yeni mağazasıyla spor tutkunları ile bir araya geliyor…

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

New Look 100 mağazasını kapatacak!

İngiltere'nin önde gelen perakende giyim mağaza zinciri olan New Look, ülke genelinde 100 mağazasını kapatacağını açıkladı.

Marks & Spencer 100 mağazasını kapatıyor!

Dünyanın önde gelen giyim mağazalarından Marks & Spencer'ın 100 mağazasının kapatacağı belirtildi.

Abercrombie&Fitch ABD'de 35 mağazasını kapatacak!

Ünlü giyim markası Abercrombie&Fitch, satış gelirlerinin düşüklüğü nedeniyle ABD'de 35 mağazasını kapatacak.

Defacto, C&A'nın 22 mağazasını devralacak!

RK, C&A'nın Türkiye’de faaliyet gösteren 22 mağazasındaki bazı ekipmanının, çalışanlarının ve kira sözleşmelerinin Defacto tarafından devralınmasına izin verdi.

Madam Coco Kıbrıs'taki ilk mağazasını açıyor!

Ev tekstil ve giyim klasiklerini kendine özgü şiirsel yorumu ile Paris kokan mağazalarında müşterileriyle buluşturan Madam Coco Kıbrıs’ta ki ilk mağazası Ekim 2016’ da hizmete girecek olan Girne Park AVM’de açılacak.

Akmerkez Sarar mağazası kapatılacak!

Sarar, Akmerkez'de bulunan mağazasını 3 aya kadar kapatacak. İddiaya göre mağaza kapatma nedeni ise Akmerkez yönetiminin kira konusundaki katı tutumu ve böylesi bir dönemde 'anlayış' göstermemesinin olduğu belirtildi.

Penti Güney Afrika mağazası açıldı!

İç giyim kategorisinde hizmet veren Penti'nin, Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki ilk mağazası Johannesburg Clear Water Mall'da açıldı. Penti 2018'e kadar yurtiçi ve yurtdışında toplam 700 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

giyim mağazası kira bedeli Haberi

giyim mağazası kira bedeli

Ekim ayı enflasyon rakamının yüksek çıkmasında hazır giyim ve ayakkabı ürünlerindeki fiyat artışları etkili oldu. Gümrük vergisi oranlarındaki artışın yanı sıra TL’deki değer kaybı, bu sektörlerde ürün fiyatlarını yükseltti…

EKİM ayında enflasyon aylık bazda yüzde 2.08 artış gösterdi. Yıllık bazda ise artış oranı yüzde 11.90 olarak gerçekleşti. Bu artışta en dikkat çeken kalem ise giyim ve ayakkabı grubu oldu. Bu ürün grubundaki fiyat artışı yüzde 11.51 olarak kaydedildi. TÜFE’de aylık olarak en yüksek artış yüzde 37.92 ile kadın hırkasında yaşanırken, bu ürünü yüzde 36.24 ile kadın kazağı, yüzde 34.70’le de kadın kabanı izledi.

Sektör yetkililerine göre, fiyat artışlarının en önemli nedeni kurlardaki hareketlilik. Nitekim yılbaşıyla birlikte başlayan TL’deki aşırı değer kaybı halen sürüyor. Hammadde alımlarını büyük ölçüde dolar ve euro kurundan...