29 / 04 / 2024

Gizer Işık İnşaat Kartal projesi

Gizer Işık İnşaat Kartal projesi

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Dedo Işık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedo Işık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Işık tarafından kuruldu.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Fores Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fores Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Arar tarafından açıldı. 

Atelier 1401 Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier 1401 Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Seda Ekşi ve Yusuf Ekşi oratklığında kuruldu.

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermeye bedeli ile Rasim Derince tarafından kuruldu.

Armen Mühendislik Ve Danışmanlık İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armen Mühendislik Ve Danışmanlık İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hebun Yetişecek tarafından kuruldu.

Promim Yapı Mimarlık İnşaat Otomotiv Makine Bilgisayar Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promim Yapı Mimarlık İnşaat Otomotiv Makine Bilgisayar Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli le M.Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Group Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamid Atay tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Gizer Işık İnşaat Kartal projesi Haberi

Gizer Işık İnşaat Kartal projesi

Gizer Işık İnşaar tarafından Kartal'da hayata geçirilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. % 40lık doluluk oranına sahip Marmara Kule Business'ta satış fiyatlarındaki açılışa özel %30'luk indirim avantajı da devam ediyor. 6500 metrekare arazi üzerinde 32 kat olarak projelendirilen proje, hem lokasyonu hem de proje içeriği ile Kartal bölgesinin en önemli konut ve iş merkezi konumunda. Metro ve otobüs duraklarına,hava-denizyolu ulaşımına oldukça yakın olması açısından çok avantajlı bir yere sahip projede,195 adet 1+1 ve 51 adet 3+1 olmak üzere toplam 246 daire bulunuyor.

Projede 2 Ticari Alan Yer Alıyor

Marmara Kule Business'ta hem ofis katlarına hem de çevreye hizmet verebilmesi için A Blok’da 4000 metrekare alan üzerine kurulan, 2 adet ticari alan yer alıyor.Bölgeye dinamizm getirecek bu ticari alanlar 3...