04 / 05 / 2024

Gladyatör Arena

Gladyatör Arena

Serik'te oluşturulan ve Roma İmparatorluğu döneminde gerçekleştirilen gladyatör dövüşlerinin canlandırıldığı Aspendos Gladyatör Arena, turizme hizmet edecek

Karşınızda Jeep Gladyatör! İşte 6x6 Jeep Gladyatör fiyat listesi...

Arazide kullanılmasının dışında resmen savaş aracı gibi üretilen 6x6’lık Jeep Gladyatör’ün fiyatı da bir hayli cep yakıyor…

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Aspendos Arena'nın kaldırılmamasını istiyor! 

Anadolu Ateşi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan, "Aspendos Arena'nın kurulu olduğu arazisinin sahibinin uzlaşmaz tutumu nedeniyle kira görüşmelerinde tıkanma noktasına geldik. Onları da anlayışla karşılıyoruz, kendi arazileri. Arsa sahibi tarafından hiçbir önerimize olumlu yaklaşılmadı" dedi...

Diyarbakır Arena'da sona gelindi!

Türkiye'nin en modem stadyumlarından biri sayılan Diyarbakır Arena'da sona gelindi. Statta koltuk montajları takılmaya başlandı.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

D-R 154'üncü mağazasını Çorlu Trend Arena'da açtı!

D&R zengin ürün yelpazesi ve modern konsepti ile Türkiye'de ki 154. mağazasını Çorlu'nun alışveriş sektöründe ki yerli yüzü Trend Arena Alışveriş Merkezi'nde faaliyete geçirdi.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek Vodafone Arena'nın açılışına katılacak mı?

Fikret Orman'ın Kulüpler Birliği aracılığıyla Vodafone Arena'nın 10 Nisan tarihinde yapılacak olan protokol açılışı için kulüp başkanlarına davetiye gönderdiği öğrenildi. Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Timsah Arena karşılamalara hazır değil!

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

Vodafone Arena'nın inşaatı heyecanlandırıyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Ormaıı, Karadeniz Ereğli Beşiktaşlılar Derneği'nde yaptığı açıklamada inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın çatısının kaldırılmasının kendilerini heyecanlandırdığını belirtti.

Vodafone Arena'da çatı çelik iskeleti yerine kaldırıldı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti yerine kaldırıldı. Çatının tamamlanmasıyla yeşil sahanın yapım işlerine başlanacak.

Vodafone Arena'nın çatı bloğu kaldırıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Stat inşaatının en zor bölümü olan çatı bloğunun kaldırılmasında sona gelindi.

Gladyatör Arena Haberi

Gladyatör Arena

Serik'te oluşturulan ve Roma İmparatorluğu döneminde gerçekleştirilen gladyatör dövüşlerinin canlandırıldığı Aspendos Gladyatör Arena, turizme hizmet edecek. 

     Roma İmparatorluğu döneminde eğlence amacıyla savaş esirlerinin birbirleri ya da hayvanlara karşı arenalarda dövüştürülmesi olan gladyatör dövüşleri, Antalya'da turistik eğlence amacıyla canlandırılıyor. Aspendos Antik Tiyatrosu yakınlarındaki alan üzerine kurulan Aspendos Gladyatör Arena'da çalışmalarını sürdüren oyuncular, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

     El yapımı giysi ve savaş aletleri kullanılarak yapılan gösteriler için Roma dönemi mimarisi örnek alınarak 800 kişilik izleme alanı ve Roma pazarı oluşturuldu. 

     Alan ve gösteriyle ilgili bilgi veren Aspendos Gladyatör Arena Konsept Danışmanı Mehmet Bıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 yıldır sürdürdükleri Aspendos Gladyatör Arena'nın çalışmalarını bu yıl tamamladıklarını söyledi. 

     Artık gösteriler için son hazırlıkların yapıldığını anlatan Bıcıoğlu, haftanın...