04 / 05 / 2024

Global Crea Mimarlık iletişim

Global Crea Mimarlık iletişim

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Zafer Şahin tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Bulut ve Merve Hancılar ortaklığında kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Marden Global Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Marden Global Mimarlık Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Merih Yılmaz tarafından kuruldu.

Global Invest İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Invest İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Askarbek Rakhımanberdıyev tarafından kuruldu.

GMW Mimarlık’tan global projeler için tasarım yönetimi ve koordinasyon hizmeti!

GMW Mimarlık mimari proje üretimi dışında, pek çok uluslararası proje grubuna yönetim ve koordinasyon konularında danışmanlık hizmeti vererek Türkiye’de benzeri olmayan bir başarıya imza atıyor…

Bari Global İnşaat Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bari Global İnşaat Mimarlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Arman Ghanbari tarafından kuruldu.

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazurı Awale  tarafından kuruldu. 

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Zafer Şahin tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Crea Mimarlık İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crea Mimarlık İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Global Crea Mimarlık iletişim Haberi

Global Crea Mimarlık iletişim

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Zafer Şahin tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır ; MİMARLIK TASARIM TANITIM ORGANİZASYON HİZMETLERİ -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Global Crea Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kozyatağı Mahallesi Şehit İlknur Keleş Sk.No:14/5...