08 / 05 / 2024

Global Elektrik halka arzı

Global Elektrik halka arzı

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklamaya göre Işıklar Enerji iştiraki olan Global Elektrik Dubai menşeli bir yatırım kuruluşu arasında halka arz öncesi ortaklık tesis edilmesine yönelik görüşmelerin devam etmesi nedeniyle halka arzını geri çekti...

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Tkn Global Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tkn Global Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi Beylikdüzü'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çalış tarafından kuruldu.

Reeder Teknoloji halka açılıyor! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Cep telefonu ve elektrik cihaz üreticisi Reeder Teknoloji, halka açılıyor. Cep telefonu ve elektrik cihaz üretimi gerçekleştiren şirket, halka arzdan sağlayacağı geliri yeni yatırımlarda kullanmayı planlıyor. Şirket 13-15 Eylül tarihleri arasında borsada talep toplayacak.

Dünyaca ünlü şirket 2023'ün sonuna kadar halka arz etmeyi hedefliyor

Konuyla ilgili doğrudan bilgiye sahip bir kaynak Reuters'e verdiği demeçte, Softbank ve Tiger Global destekli ''Ola Electric'', 2023'ün sonuna kadar halka arzı yönetmek için yatırım bankası Goldman Sachs ve yerel banka Kotak'ı atadı. açıklamasını yaptı.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Lyl Global İnşaat Reklam Elektrik Lojistik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lyl Global İnşaat Reklam Elektrik Lojistik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Akasya Global İnşaat Hırdavat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Global İnşaat Hırdavat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bilal Hüseyin Ateş tarafından kuruldu.

Akyaka Global İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyaka Global İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ekrem Uysal tarafından kuruldu.

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Ataşehir'de Murat Kıdır tarafından kuruldu. 

Asr Global İnşaat Elektrik Reklam Medikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asr Global İnşaat Elektrik Reklam Medikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Şengüller tarafından kuruldu.

Elektrikte yeni dönem başlıyor! Faturalar düşüyor! En az yüzde 50...

Halkın yükünü azaltmak için elektrik faturalarında yeni bir düzenlemeye gidiliyor. Tedarik şirketleri elektriği kamu kuruluşu EÜAŞ'tan satın alacak, kamudan şirketlere ucuza mal olan elektrik halka da ucuza gelecek.

Global Elektrik halka arzı Haberi

Global Elektrik halka arzı

Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin %22 oranında iştirak ettiği Global Elektrik Üretimi A.Ş.'nin  sermaye arttırımı yolu ile halka arz başvurusunun;  Şirket ( Global) ile  Dubai menşeli bir yatırım kuruluşu arasında halka arz öncesi ortaklık tesis edilmesine yönelik görüşmelerin devam etmesi nedeniyle Global tarafından SPK'ya yapılan başvuru sonucunda geçici olarak işlem den kaldırıldığı,  Global tarafından Şirketimize bildirilmiştir.


Kamuoyunun bilgisine...