29 / 04 / 2024

Global Engineering and Construction Group star rafinerisi

Global Engineering and Construction Group star rafinerisi

SOCAR Türkiye’nin iştiraklerinden Star Rafineri A.Ş., İzmir'in Aliağa ilçesindeki Petkim yerleşkesi içerisinde inşa edilecek Ege Rafinerisi’nin proje yönetim danışmanlığı için İsviçreli Foster Wheeler ile anlaştı...

Microsoft bulut kesintisi yaşandı! Etkisi global oldu

Çarşamba günü, bir internet kesintisinin global manada milyonlarca kullanıcı aracılığı ile  kullanılan Teams ve Outlook gibi hizmetlerle beraber bulut platformu Azure'u devre dışı bırakmasının ardından tüm bulut hizmetlerini kurtardığını bildirdi. 

Mga Engineering Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mga Engineering Global Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Aysu Öztürk Filiz tarafından kuruldu.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Tekfen-Al Jaber Engineering'e Katar'dan 342.4 milyon dolarlık teklif!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar Main Works for the Fifth Precinct Stadium projesinin yapım işi için işveren Qatar Supreme Committee for Delivery and Legacy'den sözleşme imzası için davet aldı.

Global And Betatech Construction Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Global And Betatech Construction Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Ebubekir Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulrahım Nazı Blaybel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Pendik'te kuruldu.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasını taşıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'nın imzasını taşıyor!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasıyla yükseliyor!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'ya güveniyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'yı tercih ediyor!

Canpa imzası ünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'de "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzası taşıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

Global Engineering and Construction Group star rafinerisi Haberi

Global Engineering and Construction Group star rafinerisi


SOCAR Türkiye’nin iştiraklerinden Star Rafineri A.Ş., İzmir'in Aliağa ilçesindeki Petkim yerleşkesi içerisinde inşa edilecek Ege Rafinerisi’nin proje yönetim danışmanlığını yapması için İsviçre merkezli mühendislik şirketi Foster Wheeler AG’nin iştiraklerinden Global Engineering and Construction Group ile anlaştı. Anlaşmanın bedeline ilişkin açıklama yapılmamakla birlikte sözleşme miktarı, şirketin 2013 üçüncü çeyrek bilançosunda yer aldı. Yıllık 10 milyon ton ham petrol işleme kapasitesine sahip olacak yeni rafineri Ural, Azeri Light ve Kerkük petrollerinin de dahil olduğu geniş bir yelpazede ham petrol işleyebilmesi için tasarlandı. Jet yakıtı, dizel, nafta, petrol koku ve likit petrol gazlarının da bulunduğu çok çeşitli üretim yelpazesine sahip olacak Star Rafinerisi'nin, faaliyete 2017 yılında başlaması bekleniyor. Foster Wheeler, rafinerinin başlagıç aşamasındaki mühendislik tasarımını da yapmış ve SYDEC (SM) geciktirmeli koklaşma...