29 / 04 / 2024

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

SMC Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMC Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Volkan Bulut tarafından kuruldu.

Kuvars Global Üretim İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kuvars Global Üretim İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün İnanç Salta tarafından kuruldu.

Alfa Global Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Global Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Işık tarafından kuruldu.

Cemre Hafriyat İnşaat Uluslararası Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Hafriyat İnşaat Uluslararası Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Emrah İstanbullu tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

MGS Hafriyat İnşaat ve Altyapı Üst Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGS Hafriyat İnşaat ve Altyapı Üst Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Belge tarafından kuruldu.

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Aksoy tarafından kuruldu.

HS Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Akıncı tarafından kuruldu.

Sözada Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözada Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan Yaman tarafından kuruldu.

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi
Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 


Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....