02 / 05 / 2024

Global İnvestment Capital Gayrimenkul iletişim

Global İnvestment Capital Gayrimenkul iletişim

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile He Lıu tarafından kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Global Investment Otelcilik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Investment Otelcilik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shakhnoza Abdullaeva tarafından kuruldu. 

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de  4 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Doğancı tarafından kuruldu.

Global Investment Yapı Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Investment Yapı Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Sultan Güçlü tarafından kuruldu.

Global İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İraj Golabtunchi tarafından kuruldu. 

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

Ottoman Capital Investment Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Capital Investment Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güleryüz tarafından kuruldu.

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile He Lıu tarafından kuruldu.

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altal ve Majed Karroum ortaklığında kuruldu...

Capital Tower'da son 25 ofis!

Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığıyla E5 ve E6 yollarını birbirine bağlayan Basın Ekpres Yolu'nda inşa edilen Capital Tower projesinin yüzde 75'inin satışı tamamlandı...

Yeşil GYO gayrimenkullerinin pazarlamasını Yeşil Global yapacak!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş gayrimenkullerinin satış ve pazarlama işlerini yürütmek üzere Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik A.Ş. ile %3+KDV tutarında yeni satış ve pazarlama sözleşmesi imzaladı...

Global İnvestment Capital Gayrimenkul iletişim Haberi

Global İnvestment Capital Gayrimenkul iletişim

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile He Lıu tarafından kuruldu.

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a. Her türlü gayrimenkul, bina, büro, arsa, arazi, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bunula ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. b. Teknolojik alanlara ve gayrimenkul ile ilgili yazılım geliştirilmesi, araştırması, üretimi, bilgilerin elektronik ortamda elde edilmesi, yayılması, dağıtılması ve satışı, multimedya veya tekli medyalar üretilmesi. c. Şirket her türlü gayrimenkul alma, satma ve sair faaliyetleri gerçekleştirilmesi. d. Her türlü gayrimenkul hakkında danışmanlık yapma, her türlü gayrimenkulu alma,...