16 / 05 / 2024

Global liman ile EBRD sözleşmesi

Global liman ile EBRD sözleşmesi

Global Liman'ın yüzde 10.84'ü için satışı için Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile sözleşme imzalandı.

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla!

RAMS Global imzası ile hayata geçirilen Rams Garden projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yabancıların Türkiye’den gayrimenkul alma sebeplerinin başında yatırım geliyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), AGS Global firması ile beraber yaptığı araştırmayla yabancı yatırımcıları masaya yatırdı.  

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Sakyatan tarafından kuruldu.

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Kocaeli Kefken Limanı'nın genişletme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kefken Limanı'nın yenileme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Partili Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenikapı kruvaziyer limanı ile İstanbul'a 3 milyon turist gelecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Yenikapı'daki dolgu alanının hemen yanına yapılacak kruvaziyer limanı, İstanbul'a yaklaşık 3 milyon turist getirecek" dedi...

Tekirdağ Limanı'nı 347 milyon TL teklifle Ceynak aldı!

İkimzi kez ihaleye çıkan Tekirdağ Limanı’nı Ceynak, 347 milyon 100 bin lira teklif vererek devraldı. Ceynak Tekirdağ Limanı ile işletmeleri arasına ikinci limanını dahil etmiş oldu..

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Global Liman, Havana'dan liman alacak!

Global Yatırım Holding’in kruvaziyer liman işletmecisi şirketi Global Liman İşletmeleri, 8 ülkede 14 kruvaziyer limanı işletiyor. Global Liman, Havana’da da liman almak için ihaleye hazırlanıyor.

Ataköy Mega Yat Limanı için referandum yapılacak!

İstanbul Bakırköy’de, mega yat limanı ile ilgili referanduma gidiliyor. Özgürlük Meydanı’nda 6 Kasım Pazar günü sabah 9.00’da başlayacak olan referandum akşam 17.00’ye kadar devam edecek.

Onan Yapı proje üretimine devam edecek!

Onan Yapı, istikrarlı, kaliteli, adaletli, dürüst yaklaşanlarla proje üretime devam ediyor. Mimar Mine Liman ile yeni projeler üretmeyi sürdürecek.

Global liman ile EBRD sözleşmesi Haberi

Global liman ile EBRD sözleşmesi


Global Liman'ın yüzde 10.84'ü için satışı için Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile sözleşme imzalandı.


Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın yüzde 10.84'ünün Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'na (EBRD) satışı için sözleşme imzaladı.


EBRD Global Liman'ın sermayesinin 66.25 milyon liradan 74.31 milyon liraya artırılması sonucu ihraç edilecek hisseleri satın alacak.


Şirketin KAP'a yaptığı açıklamada anlaşmanın mali değeri hakkında bilgi yer almadı.


Açıklamada EBRD'nin yaptığı yatırımın Global Liman'ın EBRD'nin faaliyet gösterdiği ülkelerde yapacağı yatırım ve büyüme planlarının hayata geçirilmesi amacıyla kullanılacağı belirtildi. 


Hisse devri gerekli izinlerin alınmasının ardından sonuçlanacak ve anlaşmanın mali değeri bunun ardından...