02 / 05 / 2024

Global Liman M.Demajo Port Ventures

Global Liman M.Demajo Port Ventures

Global Yatırım Holding'in iştiraki Global Liman İşletmeleri, M.Demajo Port Ventures'ın (MDPV) tamamını satın almak için bağlayıcı sözleşme imzaladı.

Global Geoteknik Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Geoteknik Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Büyükgökçe tarafından kuruldu.

Global Consulting Mühendislik Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu! 

Global Consulting Mühendislik Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrazak Alnehlavi tarafından kuruldu.

Global 1995 Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 1995 Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaue bedeli ile Mehmet Özkul tarafından kuruldu. 

Türkmenbaşı Limanı New York’ta “ENR Best Project Ödülü” kazandı!

Türkmenistan’ı dünya ticaretinde lojistik merkez haline getirecek Uluslararası Türkmenbaşı Limanı; mühendislik, müteahhitlik ve mimari alanda dünyanın en prestijli ödülü olarak gösterilen “Global Best Project” ödülünü almaya hak kazandı. 

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alper Çokkeçeci tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Global Yatırım Holding hissesinin yüzde 34'ünü satıyor!

Global Yatırım Holding, yüzde 34.1 oranındaki hissesini satıyor. Türkiye ve yurtdışında 6 liman işleten firma hissesini Jersey Adası merkezli F.A.B. Partners LP'ye 245 milyon lira karşılığında satacak.

Global Liman, Havana'dan liman alacak!

Global Yatırım Holding’in kruvaziyer liman işletmecisi şirketi Global Liman İşletmeleri, 8 ülkede 14 kruvaziyer limanı işletiyor. Global Liman, Havana’da da liman almak için ihaleye hazırlanıyor.

Ataköy'deki mega yat limanı mühürlendi!

Ataköy'den son dakika haberi geldi. Ataköy’de deniz doldurularak yapılan Mega Yat Limanı projesi hakkında yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Bakırköy Belediyesi zabıta ekipleri inşaatı mühürledi.

Global Liman, Ravenna'nın çoğunluk hissesini aldı!

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın İtalya'da yolcu limanı işleten Ravenna Terminal Passeggerı'nın yüzde 51 hissesi ile Cagliari Cruise Port'un yüzde 21 hissesini devraldığını duyurdu.

Global Yatırım Holding gayrimenkule yatırım yapacak!

Global Yatırım Holding büyük bir büyüme hamlesi yapmış durumda. Şu anda 11 olan liman sayısını bu yıl içinde 25'e çıkarmayı planlayan holding, böylelikle dünyadaki lider konumunu daha da perçinleyecek.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

Sakarya Karasu Limanı Kasım'da açılacak!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 1995'te temeli atılan Karasu Limanı'nda çalışmalar devam ediyor. Limanın, kasım ayında hizmete açılması hedefleniyor.

Global Liman M.Demajo Port Ventures Haberi

Global Liman M.Demajo Port Ventures

Global Liman, M.Demajo Port Ventures'ın tamamını satın almak için bağlayıcı sözleşme imzaladı.


Global Yatırım Holding'in iştiraki Global Liman İşletmeleri, M.Demajo Port Ventures'ın (MDPV) tamamını satın almak için bağlayıcı sözleşme imzaladı.


Global Yatırım Holding'den KAP'a yapılan açıklamada, hisse devir bedelinin varılan anlaşma gereği ilgili önşartların ve hisse devrinin tamamlanması sonrası açıklanacağı belirtildi.

              

Açıklamada yer alan bilgiye göre M.Demajo Port Ventures, Global Liman'ın Eylül ayında yüzde 30.79 hissesini satın almak için bağlayıcı sözleşme imzaladığı Valletta Cruise Port'un (VCP) yüzde 33.14'ünün dolaylı sahibi konumunda bulunuyor.


Buna göre MDPV'den devralınacak hisseler, VCP'nin hisselerinin dolaylı olarak satın alınması sonucunu doğuracağı için, VCP'nin diğer hissedarlarının ön alım haklarına tabi bulunmadığı belirtilen açıklamada, "Global Liman bahsi geçen iki işlem sonucu, ilk işlemdeki ön alım...