02 / 05 / 2024

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alper Çokkeçeci tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Alper Çokkeçeci tarafından kuruldu.

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A)SIRKETIN AMACI : Konusu ile ilgili olmak üzere yurt içi ve yurt dısında sürdürecegi çalısmaları ile ulusal gelire ve milli ekonomiye katkıda bulunmaktır. Bunun için sirket konusunu olusturan her türlü mal ve hizmet ile madde ve mamülün toptan ve perakende alımı, satımı, ihracatı, ithalatı, mimarlık, mühendislik, plan, proje, acentelik, bayilik, mümessillik, distribitörlük, taahhüt is ve hizmetleridir. B)SIRKETIN KONUSU : Sirket yukarıdaki amacını gerçeklestirebilmek için asagıdaki istigal konuları ile ugrasacaktır. Bu istigal konuları sunlardır : 1 - INSAAT TAAHHÜT HIZMETLERI VE INSAAT MALZEMELERI GRUBU : a) Yurt içinde ve yurt dısında her türlü insaat, taahhüt hizmetleri ile her türlü mimarlık, mühendislik, müsavirlik, plan, proje, etüt, fizibilite, denetim yapmak, yaptırmak, fenni mesullük almak, her türlü insaat, iskan ve ruhsat islemlerini takip etmek, arsa düzenlemeleri, parselasyonlar yapmak, fenni mesuliyetleri üstlenmek, hak edisler düzenlemek, insaat taahhüt hizmetleri yapmak, bunun için yurt içinde ve yurt dısında mimarlık ve mühendislik çalısmaları yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak......veanasözleşmesindeyazılı işler


Geri Dön