17 / 05 / 2024

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alper Çokkeçeci tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31727 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamuda yapım işleri ihalelerine ilişkin yeni düzenleme!

Kamu İhale Kurumu (KİK), mal ve hizmet alımı, yapım işleri ve elektronik ihale uygulama yönetmeliklerinde düzenlemelere gidildi.

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2021!

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31675 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Kamuda Yapım İşleri İhalelerinde yeni dönem!

Kamu İhale Kurumu tarafından hazırlanan "Yapım İşleri İhaleleri" uygulama yönetmeliklerinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelikler ile Kamu İhale Genel Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31376 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede


Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Alper Çokkeçeci tarafından kuruldu.

Global Yapım İşleri İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A)SIRKETIN AMACI : Konusu ile ilgili olmak üzere yurt içi ve yurt dısında sürdürecegi çalısmaları ile ulusal gelire ve milli ekonomiye katkıda bulunmaktır. Bunun için sirket konusunu olusturan her türlü mal ve hizmet ile madde ve mamülün toptan ve perakende alımı, satımı, ihracatı, ithalatı, mimarlık, mühendislik, plan, proje, acentelik, bayilik, mümessillik, distribitörlük, taahhüt is ve hizmetleridir. B)SIRKETIN KONUSU : Sirket yukarıdaki amacını gerçeklestirebilmek için asagıdaki istigal konuları ile ugrasacaktır. Bu istigal konuları sunlardır : 1 - INSAAT TAAHHÜT HIZMETLERI VE INSAAT...