06 / 05 / 2024

Global Liman yatırımları

Global Liman yatırımları

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın İtalya'da yolcu limanı işleten Ravenna Terminal Passeggerı'nın yüzde 51 hissesi ile Cagliari Cruise Port'un yüzde 21 hissesini devraldığını duyurdu.

Global Liman'dan İtalya atılımı!

Global Yatırım Holding, iştiraki Global Liman, İtalya'da bulunan Brindisi, Catani ve Ravenna limanlarını işleten şirketlerle, hisse alımı için görüşmelere başladı.

Global Liman, M.Demajo Port Ventures'ı satın alacak!

Global Yatırım Holding'in iştiraki Global Liman İşletmeleri, M.Demajo Port Ventures'ın (MDPV) tamamını satın almak için bağlayıcı sözleşme imzaladı.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Igor Gentil Nery ve Jose Julıo Lourenço Lopes ortaklığında kuruldu.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Galataport'un bölgesinde yatırımlar hızlandı!

İstanbul'un yüzük taşı projelerinden biri olan Galataport'un yapılacağı bölgedeki yatırımlar hızla devam ediyor. Bu yıl içinde Kruvaziyer gemilerin yanaşacağı limanın ve Dünyanın en önemli markalarından Peninsula Otel'in açılışı gerçekleştirilecek...

Kunet Global Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kunet Global Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ahsen Global Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Global Gayrimenkul Yatırımları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bilen tarafından kuruldu. 

Yakın Doğu ve Asya'dan gelen yatırımlar arttı!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde,"Yeni Global Düzen: Ekonomi ve Politika" oturumunda yaptığı konuşmada Türkiye'ye gelen yabancı yatırımların arttığını belirtti.

Nıchefg Global Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nıchefg Global Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Feramuz Gürel tarafından kuruldu.

Global Liman yatırımları Haberi

Global Liman yatırımları

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın İtalya'da yolcu limanı işleten Ravenna Terminal Passeggerı'nın yüzde 51 hissesi ile Cagliari Cruise Port'un yüzde 21 hissesini devraldığını duyurdu.


Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, Global Liman'ın sahip olduğu yüzde 100 bağlı ortaklığı aracılığıyla hisse aldığı şirketlerin Ravenna Yolcu Limanı ile Cagliari Yolcu Limanı'nı işlettiği belirtildi.


Açıklamada, bu limanlardaki hisse oranlarının artırılması ve diğer limanlarda hisse alımına ilişkin görüşmelerin de devam ettiği belirtildi.


7.5 MİLYON YOLCUYA HİZMET VERİYOR

Açıklamaya göre; Barselona, Malaga, Venedik, Valetta, Lizbon, Singapur, Adria-Bar, Kuşadası, Bodrum, Antalya limanları ve ihale süreci devam eden Dubrovnik limanı ile yaklaşık 7.5 milyon yolcuya hizmet veren Global Liman dünyanın en büyük kruvaziyer limanı şirketi konumunda...