10 / 05 / 2024

Global Marina Proje İnşaat iletişim

Global Marina Proje İnşaat iletişim

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Muhammet Ali Mert tarafından kuruldu.

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

Nls Global Gayrimenkul Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nls Global Gayrimenkul Ve Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Evrim Kanter tarafından kuruldu.

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye ile bugün  kuruldu.

Oran Marina Ankara proje fiyatları!

Oran Marina Ankara proje fiyatları 293 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sinpaş Yapı projesi Marina Ankara'da peşin ödemelere yüzde 15 iskonto uygulanıyor...

Sinpaş Marina Ankara proje fiyatları!

Sinpaş Marina Ankara proje fiyatları 293 bin TL'den başlıyor. Marina Ankara'da daire teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor...

Global And Betatech Construction Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Global And Betatech Construction Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Ebubekir Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Abdulrahım Nazı Blaybel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Pendik'te kuruldu.

Nef 2016 yılında 4.1 milyar liralık proje üretecek!

Türkiye’nin reel sektörde en hızlı milyar TL ciroya ulaşan şirketi olan ve Türkiye’nin ilk global gayrimenkul markası olma yolunda hızla ilerleyen Nef, 2016 yılında toplam 4.1 Milyar TL değere sahip proje üretecek.

Tuzla Marina projesi başlıyor!

834 yat kapasiteli Tuzla Marina Projesi başlıyor. İhalesi 120.7 milyona yapılan, 2 bin kişiye istihdam yaratacak proje gökyüzünden bakıldığında 'çupra'yı andırıyor.

Global Marina Proje İnşaat iletişim Haberi

Global Marina Proje İnşaat iletişim

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü özel ve resmi sektör inşaat taahhüt ve montaj işleri, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat,binalar, konutlar resmi binalar, prefabrik binalar,yollar,oto yollar, köprüler, tüneller, demiryolları,havaalanları, su ve kanalizasyon işleri, su şebekeleri ve tünelleri, barajlar ve bunlara bağlı olarak montaj ve bunların gereği olan teçhizatın alımı, etüt,tahlil, müteahhitlik ve diğer mühendislik hizmetleri ile inşa işlerine bağlı taahhüt konuları, her türlü inşaatlar şirketin faaliyetlerine dahildir. Dış cephe giydirme işleri ve alüminyum cephe, cam cephe, seramik cephe. Şirket her türlü...