13 / 05 / 2024

Gloria Verde en iyi otel

Gloria Verde en iyi otel

En iyi oteller sıralamasında Gloria Verde Hotel'i Doğu Akdeniz'in en iyi oteli seçildi...

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Karadağ Verde di Oliva'da 425 bin TL'ye 2 yıl kira garantili ev ve oturum fırsatı!

Karadağ’ın gelişen şehri ve İtalya’ya açılan kapısı Bar şehrinin Dobra Voda koyunda denize 500 metre uzaklıkta yükselen Verde di Oliva projesinde 425 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Gloria Serenity Resort, en iyi dizayn edilen oteller listesinde!

Tophotelsru'nun misafirlerden aldığı yorumlar sonucunda; Gloria Golf Resort Türkiye'nin en iyi 10 konferans otelinden biri olurken, Gloria Serenity Resort de Türkiye'nin en iyi dizayna sahip 10 oteli arasında yer aldı.

Gloria Golf Resort en iyi otel seçildi!

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Antalya Büyükşehir'den Gloria Sports Arena'ya ziyaret!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arena'yı ziyaret etti Ûzaltın Holding tarafından Ocak 2015'te faaliyete geçirilen Türkiye'nin

Gloria Sports Arena Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı!

Özaltın Holding'in Antalya'da inşa ettiği Gloria Sports Arena, bünyesinde bulunan butik konaklama tesisi ve sağlık merkezi ile profesyonel sporcuların tüm kamp ihtiyaçlarına cevap veriyor..

Gloria Verde Resort Serik'e Yeşil Yıldız getirdi!

2 bin 122 dönümlük arazideki Gloria Hotels&Resorts grubu içindeki Gloria Verde Resort Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' almaya hak kazandı.

Gloria Verde Resort Yeşil Yıldız aldı!

Doğa ile iç içe tatil imkanı sunan Gloria Verde Resort, doğaya duyduğu saygı ve duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ve Yeşil Yıldız olarak da bilinen "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi"ni almaya layık görüldü.

Gloria Verde Resort Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi aldı!

Gloria Verde Resort, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucu "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi" almaya hak kazandı.

Nuri Özaltın, otel zinciri Gloria’ya yenilerini eklemeye hazırlanıyor!

İnşaat, enerji, turizm ve tarımdaki yatırımlarıyla tanınan Türkiye’nin önemli iş adamlarından Özaltın Holding Başkanı Nuri Özaltın, dünyanın en iyi otel zinciri Gloria’ya yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Özaltın’ın yeni rotası İstanbul...

Gloria Golf Club 2,5 milyon euroluk yatırımla yenilendi!

Avrupa'da ikinci, Türkiye'de ise en büyük 45 delikli golf sahasına sahip olan Gloria Hotels&Resorts tüm golf sahalarını 2,5 milyon euroluk bir yatırımla yenilenmiş haliyle 1 Ekim'de hizmete açılıyor..

İzmir Gloria Residence!

İzmir Gloria Residence 'ta minimum fiyat 900 bin lira olarak belirlendi, anahtar teslimleri hemen gerçekleşen proje 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut tiplerinden oluşuyor...

Gloria Verde en iyi otel Haberi

Gloria Verde en iyi otel

Alman Tui'nin 500 bin müşterisi içinde yaptığı  ankette, en iyi oteller sıralamasında Gloria Verde Hotel'i Doğu Akdeniz'in en iyi oteli ilan etti. Ankette, Gloria Glof ve Gloria Serenty'de en iyi 100 otel arasında yerini aldı. Otellerin ödüllerini Özaltın Holding Turizm Grubu Başkanı Öznur Özdemir Özaltın...