18 / 07 / 2024

gloria verde otel

gloria verde otel

500 bin kişi arasında yapılan ankete göre Gloria Verde Hotel, Doğu Akdeniz'in en iyi oteli seçildi.

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Gloria Golf Resort en iyi otel seçildi!

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Gloria Sports Arena 6.5 milyon euro gelir sağlayacak!

Tüm spor dallarını içinde barındıran dünyada ikinci, Avrupa'da birinci otel Gloria Sports Arena hizmete girdi. 50 milyon dolarlık projenin Türkiye'ye yılda 6.5 milyon euro gelir getirmesi hedefleniyor.

Gloria Sports Arena hizmete girdi!

Tüm spor dallarını içinde barındıran dünyada ikinci, Avrupa’da birinci otel Gloria Sports Arena hizmete girdi. 50 milyon dolarlık projenin Türkiye’ye yılda 6.5 milyon euro gelir getirmesi hedefleniyor...

Gloria Verde Resort Serik'e Yeşil Yıldız getirdi!

2 bin 122 dönümlük arazideki Gloria Hotels&Resorts grubu içindeki Gloria Verde Resort Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' almaya hak kazandı.

Gloria Verde Resort Yeşil Yıldız aldı!

Doğa ile iç içe tatil imkanı sunan Gloria Verde Resort, doğaya duyduğu saygı ve duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ve Yeşil Yıldız olarak da bilinen "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi"ni almaya layık görüldü.

Gloria Verde Resort Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi aldı!

Gloria Verde Resort, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucu "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi" almaya hak kazandı.

Nuri Özaltın, otel zinciri Gloria’ya yenilerini eklemeye hazırlanıyor!

İnşaat, enerji, turizm ve tarımdaki yatırımlarıyla tanınan Türkiye’nin önemli iş adamlarından Özaltın Holding Başkanı Nuri Özaltın, dünyanın en iyi otel zinciri Gloria’ya yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Özaltın’ın yeni rotası İstanbul...

Özaltın Holding New York'ta kuracağı otel için arazi arayışında!

Dünyanın en iyi otelleri arasında gösterilen Gloria'nın sahibi Özaltın Holding, İstanbul ve ABD New York'ta otel için yer arıyor. Holding, Antalya'da Gloria Olympic Arena'nın inşasına da devam ediyor..

Gloria Verde, Doğu Akdeniz'in en iyi oteli seçildi!

En iyi oteller sıralamasında Gloria Verde Hotel'i Doğu Akdeniz'in en iyi oteli seçildi...

Gloria otellerine üç ödül birden!

500 bin kişi arasında yapılan ankete göre Gloria Verde Hotel, Doğu Akdeniz'in en iyi oteli seçildi.

Mekke'de Ömer Dağı'nın yerine, 35 otel yapılacak

Mekke'de, yıkımına 5 yıl önce başlanan ve eskiden Hz. Ömer'in evinin de bulunduğu Ömer Dağı'nın yerine, gelecek 3 yıl içinde jet hızıyla 35 otel yapılacak

gloria verde otel Haberi

gloria verde otel

Dünyanın en büyük Turizm firması Alman TUl'nin çeşitli ülkelere giden müşterileri arasında yaptığı anket sonucu dünyanın her yıl en iyi 100 otelini belirliyor. 


Bu yıl 500 bin müşterisi arasında yaptığı ankette en iyi oteller sıralamasında Gloria Verde Hotel'i Doğu Akdeniz'in en iyi oteli ilan...