21 / 05 / 2024

gloriapart izmir fiyatları

gloriapart izmir fiyatları

Gloriapart İzmir vaziyet planı ve proje ile ilgili bilgiler haberimizde yer almaktadır. Temel İnşaat tarafından İzmir'de hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer veriliyor...

Evora İzmir fiyatları!

Teknik Yapı-Halk GYO tarafından hayata geçirilen Evora İzmir projesinde 1.090 daire yer alıyor. Peki ön satışta olan projede fiyatlar ne kadar? İşte Evora İzmir fiyatları...

Alsancak Evora İzmir fiyatları!

Alsancak Evora İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Teknik Yapı-Halk GYO ortaklığı ile inşa ediliyor.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Dap İzmir fiyatları ne kadar?

Dap İzmir fiyatları ne kadar, sorusuna 299 bin TL'den başlıyor yanıtını verebiliriz. İşte Dap İzmir detayları...

Dap İzmir fiyatları!

Dap İzmir fiyatları kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor.  707 konut ve ticari alanlara yer verilen proje İzmir'in  Bornova İlçesi'nde hayata geçiriliyor. 

Yenitepe İzmir fiyatları 2018!

Yenitepe İzmir fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İzmir’in Uzundere mevkiinde hayata geçirilen proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzasını taşıyor. 

Yenitepe İzmir fiyatları!

1.533 daire ile 25 ticari alanın yer aldığı Yenitepe İzmir fiyatları 223 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Konak Mahall Bomonti İzmir fiyatları 2017!

Konak Mahall Bomonti İzmir fiyatları 2017 güncel listeye göre daireler minimum 416 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Mahall Bomonti İzmir projesi Türkerler İnşaat imzası taşıyor...

Türkerler Mahall Bomonti İzmir fiyatları!

Türkerler Mahall Bomonti İzmir fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. Mahall Bomonti İzmir projesinde konut teslimleri 2019 yılının yaz döneminde gerçekleşecek...

Dap İzmir fiyatlar!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap İzmir projesi "İzmir'in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi" sloganıyla tanıtılıyor. Dap İzmir fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. 

Modda Suites İzmir fiyatları!

Modda Suites İzmir fiyatları lansmana özel olarak 394 bin TL'den başlıyor. Proje sekiz katlı tek blokta toplam 72 daireden oluşuyor...

Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

İdeal Ofis İzmir fiyatları!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen İdeal ofis projesi 5 bin 100 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Projenin lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak...

gloriapart izmir fiyatları Haberi

gloriapart izmir fiyatları

İzmir'de Temel İnşaat tarafından hayata geçirilen Gloriapart, 2 blok olarak yükseliyor. Proje lokasyon olarak İzmir Karabağlar Bölgesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde konumlandırılıyor.


İzmir Gloriapart fiyat listesi


Gloriapart İzmir fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 225 bin TL ile 235 bin TL arasında değişirken, 3 oda 1 salon dairelerde 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


İzmir Gloriapart Projesi toplam 69 daireden oluşuyor. Projedeki daireler için yüzde 25 peşinat veriliyor ve kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Gloriapart İzmir vaziyet planı


Gloriapart B blok teslimlerinin Aralık 2013 tarihinde, A blok teslimlerinin ise 2015 yılında yapılması planlanıyor. Projede sosyal alanlar da bulunuyor.


Gloriapart İzmir vaziyet planı