02 / 05 / 2024

gloriapart izmir satış ofisi

gloriapart izmir satış ofisi

Temel İnşaat tarafından hayata geçirilen Gloriapart İzmir teslim tarihi 2013 yılı olarak belirlendi. İzmir Gloriapart projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor...

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Fors İzmir satılık daire fiyatları!

Fors İzmir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Allsancak İzmir satışta! 603 bin TL'ye 1+1!

Emlak Konut GYO ve Pekerler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Pekintaş Yapı & Burakcan İnşaat’ın iş ortaklığıyla inşa edilen Allsancak İzmir projesi satışa çıktı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor.

Evora İzmir satış ofisi!

Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otelden meydana gelen proje Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Alsancak Evora İzmir satış ofisi!

Alsancak Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.090 bağımsız bölümden meydana gelen projede konutların yanı sıra ticari fonksiyonlar bulunuyor.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir satış ofisi adres!

Dap İzmir satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.  707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Dap İzmir satış ofisi!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti verilen Dap Yapı İzmir projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Projede 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor..

Karşıyaka Livin İzmir satış ofisi!

Cengiz İnşaat imzası taşıyan  Livin İzmir projesinde teslimlerin 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor..

Livin İzmir satış ofisi!

Livin İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 366 konut ve 33 ticari birimden meydana gelen projede teslimler 2019 yılının Mart ayında yapılacak. 

Biva Tower İzmir satışta! Yeni proje!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak tasarlanıyor. 

gloriapart izmir satış ofisi Haberi

gloriapart izmir satış ofisi

Gloriapart İzmir projesi İzmir Üçyol'da inşa ediliyor. Temel İnşaat projesi Gloriapart İzmir'de toplam 69 daire yer alıyor. 2 bloktan meydana gelen Gloriapart projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon  şeklinde tasarlandı. Gloriapart İzmir teslim tarihi bilgisini paylaşmadan önce fiyatlar hakkında bilgi verelim.


Gloriapart İzmir fiyatları;


2 oda 1 salon daireler 225 bin TL ile 235 bin TL arasından. 3 oda 1 salon daireler ise 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat ödedikten sonra geri kalan tutar için banka kredisi kullanabiliyor. 


İzmir Gloriapart projesinin sosyal imkanları arasında spor salonu, otopark, seyir terası, güvenlik, buhar odası, sauna yer alıyor. 


Gloriapart İzmir teslim tarihi:

Gloriapart İzmir B bloğu teslimleri Aralık 2013'te gerçekleştirilecek.


Gloriapart İzmir teslim tarihi:


Gloriapart...