27 / 04 / 2024

Glossmax TSE

Glossmax TSE

Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve güvencesini tescilleyemeye devam ediyor

Togg, AB mevzuatıyla uyumlu 41 testten geçti!

Türkiye'nin otomobili Togg, seri üretim öncesinde onlarca testten başarıyla geçerken, TSE tarafından üretimin uygunluğu kontrolleri ile Araç Tip Onay Belgelendirme süreci de tamamlandı.

Simitte tüm bilinenler değişiyor! Taslak hazırlandı

TSE’nin yeni hazırlamış olduğu taslağa göre simit; sokak simidi, pastane simidi, dolgulu simit ve hamuru haşlanmış simit olarak dört şekle ayrılacak. Bunların yanında simit, kendine has tat ve kokuda olacak, acılaşmış olmayacak. İşte detaylar…

Telefon fiyatlarına bakıp üzülenler için Türk Telekom'dan yeni telefon kampanyası! 12 ay taksit imkanı da var

Akıllı telefonlarda alım gücü azaldıkça, vatandaş çaresi yenilenmiş telefonlarda buldu. Türk Telekom'dan TSE damgalı yenilenmiş telefon kampanyası. İşte detaylar...

Noterde yeni düzenleme!

TSE mülkiyetindeki gayrimenkullerin satış ihalesinde "noter tasdikli imza sirküleri" şartı kaldırıldı.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

TSE ile TGDF arasında güvenli üretime ilişkin iş birliği!

Türk Standardları Enstitüsü ile Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu arasında, yeni tip koronavirüs salgını sonrası güvenli üretim belgelendirme ve standardizasyon konularında iş birliğine gidildi.

Müteahhitlikte yeni dönem başlıyor!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, TSE işbirliği ile müteahhitliğin kriterlerini belirleyeceklerini açıkladı ve İNTES Türkiye Arabuluculuk Merkezi'nin de faaliyete geçtiğini sözlerine ekledi.

Müteahhitliğe standart geliyor!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ve Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) tarafından yapılan protokol çerçevesinde yapım sektöründeki müteahhitlere standartlar getiriliyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

TSE 341 bin 645 asansörü kontrolden geçirdi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, A Tipi muayene kuruluşu olarak 2012 yılından bu yana asansörlerin periyodik kontrollerini yapan TSE bugüne kadar toplam 341 bin 645 asansör kontrolü gerçekleştirdiğini açıkladı.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin arazi tahsis işlemleri tamamladı!

Türk Standardları Enstitüsü tarafından Bursa Yenişehir Çardak mahallesindeki belediyeye ait hissenin TSE'ye bedelsiz devriyle arazinin ön tahsis ve acil kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Glossmax TSE Haberi

Glossmax TSE


Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve güvencesini tescilleyemeye devam ediyor. Glossmax High Gloss Levha’nın TSEK (Türk Standartlarına Uygunluk) Belgesi almasıyla, Kastamonu Entegre sektöründe bu belgeye sahip ilk ve tek firma olmanın gururunu yaşıyor.


Ürün çeşitliliği ve üretimde teknoloji kullanımına yaklaşımıyla orman ve ağaç ürünleri sektörünün lider oyuncusu Kastamonu Entegre, yenilikçi çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Kastamonu Entegre’nin, ileri teknolojiyle donatılarak çeşitli endüstriyel süreçlerden geçen melamin kaplı MDF ve yonga levhanın yüzeyine tutkal ve UV lak uygulanmasının ardından elde edilen dekoratif parlak yüzeyli ahşap panel Glossmax High Gloss Levha ürünü TSEK Belgesi almaya hak kazandı.


Ürünlerinin genelinde sergilediği kalite performansını dünya standartlarına taşıyan Kastamonu Entegre’nin gelişmiş üretim teknolojisi ile yüzey kaplamada yeni uygulamalara...