12 / 05 / 2024

Glow3 aidatı

Glow3 aidatı

MOM Yapı, ilk projesi GLOW3’te kalan az sayıda daireyi kaçırmak istemeyenlere cazip yeni yıl kampanyası sunuyor. 23 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında GLOW3’ten ev sahibi olanların 1 yıl boyunca aidatları MOM Yapı tarafından ödeniyor...

Apartman aidatı bankaya yatırılır mı?

Apartman aidatı, apartmandaki ortak alanlarda yapılan harcamalar için ödeniyor. Apartman aidatı için bankaya hesap açılabiliyor. Peki, apartman aidatı bankaya yatırılır mı? Apartman aidatı nasıl toplanır?

Apartman aidatı gecikme cezası!

Apartmanda ortak alanlar için yapılan harcamalar ve günlük hizmetlerin bedeli kat maliklerin tümü tarafından karşılanıyor. Aidat ödemesinin gecikmesi durumunda, gecikme faizi uygulanıyor. Peki, apartman aidatı gecikme cezası ne kadar?

Apartman aidatı borcu ihtarname örneği!

Apartmanın ortak gideri olan aidat borcunu ödemeyen ev sahiplerine biriken aidat borçları için apartman yönetimi tarafından ihtarname gönderilebiliyor. İşte, apartman aidatı borcu ihtarname örneği!

Apartman aidatına faiz uygulanır mı?

Apartman aidatı bedelinin zamanında ödenmemesi veya hiç ödenmemesi durumunda gecikme zammı uygulanıyor. Peki, aidata faiz uygulanır mı?

Apartman aidatı gecikme faizi hesaplaması!

Apartman aidat bedelinin zamanında ödenmemesi veya hiç ödenmemesi durumunda gecikme zammı uygulanıyor. Apartman aidatı gecikme faizi hesabında günlük faiz hesabı yapılmıyor.İşte, apartman aidatı gecikme faizi hesaplaması!

Apartman aidat ödememe dilekçesi!

Apartman aidat borcunu ödemeyen kimselere, gecikme faizi uygulanıyor. Belli bir süre hiç ödeme yapmayan malikler ise icraya verilebiliyor. İşte, apartman aidat ödememe dilekçesi!

Apartman aidatı ne için alınır?

Apartmanın ortak giderleri için kat maliklerinden toplanan paraya aidat deniyor. Kat Mülkiyeti Kanunu'nda apartman aidatı ile ilgili hususlara yer veriliyor. Peki, apartman aidatı ne için alınır?

Apartman aidatı ödeme zorunluluğu!

Aylık olarak toplanan meblağ havuz halinde yöneticide toplanıyor ve olası bir sorunla karşılaşıldığında ortak paradan giderler karşılanıyor. İşte, apartman aidatı ödeme zorunluluğu!

Apartman aidatından kim sorumlu?

Apartman aidatları kapıcı, bekçi, kaloriferci ve bahçıvan gibi ortak giderler için bağımsız bölümde ikamet eden kimselerden alınıyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartman aidatından kim sorumlu olur?

Apartmanda aidatın hak sahiplerine bölünmesi!

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu Apartmanda aidatın hak sahiplerine bölüşümü ile ilgili konuya değindi..

İTO, aidat ödemelerine kolaylık getirdi!

İstanbul Ticaret Odası ( İTO ) üyesi 370 binden fazla firma, Oda yıllık aidat ve munzam aidat ödemelerini internetten kredi kartlarıyla yapabilecek.

Celaloğlu Kayacity Residence'ta 5 yıl site aidatı yok!

Yeni konut alanlar için 5 yıl site aidatı uygulanmayan Celaloğlu Kayacity Residence projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Kayacity Residence Başakşehir'de 5 yıllık site aidatı firmadan!

Yeni konut alanlar için 5 yıllık site aidatının Celaloğlu İnşaat tarafından karşılandığı Kayacity Residence Başakşehir projesi, Kanal İstanbul'a manzaralı tek proje olarak inşa ediliyor.

Glow3 aidatı Haberi

Glow3 aidatı

MOM Yapı, ilk projesi GLOW3’te kalan az sayıda daireyi kaçırmak istemeyenlere cazip yeni yıl kampanyası sunuyor. Kaliteli bir yaşam alanının tadını GLOW3’te çıkarmak isteyenlerin az sayıda kalan dairelere sahip olma şansı devam ederken, MOM Yapı tarafından sunulan fırsat, GLOW3’te ev sahibi olmayı daha da cazip kılıyor. 23 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında GLOW3’ten ev sahibi olanların 1 yıl boyunca aidatları MOM Yapı tarafından ödeniyor. 


Kısa bir süre içinde büyük bir bölümünün satışı gerçekleşen, fiyatları yüzde 1 KDV ve iskan harçları dahil 227 bin ile 582 bin TL arasında değişiklik gösteren GLOW3’ün son daireleri yeni sakinlerini bekliyor.


Yapılan araştırmalara göre İstanbul’un zemini en sağlam ilçeleri arasında gösterilen Çekmeköy’de güvenilir bir teknik olan radye temel üzerine inşa edilen ve iskanı alınmış bir...