22 / 05 / 2024

Go Max İnşaat Malzemeleri adres

Go Max İnşaat Malzemeleri adres

Go Max İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Min Hu tarafından kuruldu. 

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Arslan ve Selçuk Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sıroos    Najafı tarafından kuruldu.

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Marina Eliseeva Asenova tarafından kuruldu.

Max Tools İnşaat Otomotiv Sağlık Ürünleri Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Tools İnşaat Otomotiv Sağlık Ürünleri Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinem İzmirlier tarafından kuruldu.

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan ve Tarek Omar Karım ortaklığında kuruldu.

Go Max İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Go Max İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Min Hu tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Lets Go Turkey Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lets Go Turkey Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Talal Kashoush tarafından kuruldu. 

Go Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Go Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Erman Görür ile Cüneyt Gazi Koçak ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi,Muhammed Ali Hazaa tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Fatih, Atikali Mahallesi, Çarşamba Değirmeni Aralığı Sokak'ta kuruldu.

Demir İnşaat çalışanları go kart pistinde hem yarışıp hem eğlendiler!

İnşaat sektörünün başarılı markası Demir İnşaat, çalışanlarının motivasyonlarını artırmak üzere yaptığı etkinliklere yenisini ekledi. Demir İnşaat çalışanları, Ataköy’de düzenlenen go kart turnuvasında, pistte yarışıp birlikte eğlenceli saatler geçirdiler

Demir İnşaat çalışanları Go Kart pistinde hem yarışıp hem eğlendiler!

Demir İnşaat, çalışanlarının motivasyonlarını artırmak üzere yaptığı etkinliklere yenisini ekledi. Demir İnşaat çalışanları, İstanbul Ataköy’de düzenlenen go kart turnuvasında, pistte yarışıp birlikte eğlenceli saatler geçirdiler.

Go Max İnşaat Malzemeleri adres Haberi

Go Max İnşaat Malzemeleri adres

Go Max İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Min Hu tarafından kuruldu. 

Go Max İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her nevi İnşaat malzemeleri ve nalburiye malzemeleri,el aletleri, alet, edevatının, toptan olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak, Her türlü kaba inşaat malzemeleri,sıva filesi,sıva teli,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü el aletleri, zımpara taşları, zımpara kumu, polisaj, parlatma malzemeleri, her nevi ölçü aletleri, bilyalı rulo veya makaralı rulmanlar ve bunların çeşitli aksam ve parçaların alımı, satımı, ithalatı, ihracatını yapmak. a-Amaçlarına uygun işler yapan gerçek ve tüzel kişilerle ortaklık kurmak, mevcut ortaklık ve tesislere iştirak etmek, aracılık etme kaydı ile...