03 / 05 / 2024

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres 

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres 

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Metrik Planlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Metrik Planlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fatih Uysal tarafından kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur İmar Çözüm Merkezi Şehir Planlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Yağmur tarafından kuruldu.

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akman tarafından kuruldu.

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

İyimaya Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İyimaya Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

2D Planlama Mimarlık ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dila Damla Öner ve Mehmet Öner ortaklığıyla kuruldu...

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sinan Karabağ tarafından kuruldu.

Dfn Emiroğlu Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dfn Emiroğlu Mühendislik Planlama Danışmanlık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Melek Emiroğlu ve Mehmet Akyürek imzasıyla kuruldu.

İBC Danışmanlık Peyzaj Planlama Site Yönetimi ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

İBC Danışmanlık Peyzaj Planlama Site Yönetimi ve Temizlik Limited Şirketi, İsmail İbiç tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Eyüp'te kuruldu.

Kaplan Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Şehir Planlama Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Karabak tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İdeaist Planlama Şehircilik İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Emin İnanduğçar tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi 'nde kuruldu.

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres  Haberi

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres 

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Yurtiçi ve yurtdışından her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını, prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak, satmak, kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları (alışveriş merkezleri), sağlık tesisleri (hastane, poliklinik vs.), fabrikalar, lokanta, okul, ibadethaneler, kapalı-açık spor tesisleri, otopark, tuvalet, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...