05 / 05 / 2024

Göbel Termal Kaplıcalarında yeni tesis

Göbel Termal Kaplıcalarında yeni tesis

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel beldesinin Kütahya'nın önde gelen termal merkezleri arasında olduğuna işaret ederek, Göbel Termal Kaplıcaları'nda yeni tesisler inşa edildiği bildirildi.

Ekonomik güven endeksi Temmuz ayında yüzde 1,8 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, ekonomik güven endeksi, Temmuz ayında aylık bazda yüzde 1,8 azalış göstererek, 99,3 değerini aldı.

Ekonomiye güven endeksi haziran ayında yüzde 2,5 geriledi! İnşaat sektörü ise yüzde 3,5 oranında düştü!

TÜİK haziran ayı ekonomik güven endeksin belli oldu. Bir önceki ay 103,7 olan güven endeksi, haziran ayında yüzde 2,5 oranında gerileyerek 101,1 değerini aldı.

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Tüketici güven endeksi Şubat ayında yüzde 4,3 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Tüketici güven endeksi Şubat ayında aylık bazda yüzde 4,3 artarak 82,5 oldu. İşte Şubat ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri...

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında flaş gelişme! Maaşlar nasıl etkilenecek? Resmen açıklandı!

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Posta Gazetesi köşe yazarı Ekrem Sarısu, bu konularla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Peki EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanması maaşları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Döviz piyasasında neler oldu? Dolar bu hafta ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Gözler döviz piyasasında...

Son zamanlarda milyonlarca kişi dolar kurunu sıkı takip altına aldı. Fed'in 50 baz puanlık faiz kararı ile ilgili gelen haberlerle piyasalarda bir hareketlenme yaşandı. Peki döviz piyasasında bu hafta neler oldu? Dolar bu hafta düşecek mi, yükselecek mi? Gözler döviz piyasasında...

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

Tüketici güven endeksi nisan ayında düşüşe geçti!

Tüketici güven endeksi, nisan ayında aylık bazda yüzde 7,5 azalışla 80,2 değerine düştü.

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

Ekonomik güven endeksi şubat ayında azaldı!

Ekonomik güven endeksi, ocak ayında 96,2 iken şubatta yüzde 0,5 azalarak, 95,8 değerine düştü. Ekonomik güven endeksindeki düşüş, reel kesim (imalat sanayisi), hizmet ve inşaat sektörü güven endekslerindeki düşüşlerden kaynaklandı.

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile 18 ila 72 aylık çocuk sahibi olan kadın tutuklu ve hükümlülerin apart daire şeklinde tasarlanan cezaevlerinde kalmaları amaçlanıyor.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Göbel Termal Kaplıcalarında yeni tesis Haberi

Göbel Termal Kaplıcalarında yeni tesis

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Göbel Termal Kaplıcaları'nda yeni tesisler inşa edildiği bildirildi.


Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Göbel beldesinin Kütahya'nın önde gelen termal merkezleri arasında olduğuna işaret ederek, belediye olarak termal alanda birçok yatırım ve yenilikler gerçekleştirdiklerini söyledi.


Bu kapsamda yeni tesislerin inşa edildiğini ifade eden Güler, "Eski tesislerimizin olduğu bölgede bulunan özel aile banyoları günümüz şartlarına uygun değildi. Biz de burada bir yatırım kararı alarak yıkıp yeni tesisler yaptık. Termal kompleks şeklinde 16 metre uzunluğunda yarı olimpik bir yüzme havuzu, Türk hamamı ve sauna inşa ettik" dedi.


Güler, Göbel'de yeni apartlar da yapılacağını ifade ederek, "Göbel Termal Tesisleri özellikle iç turizmde her geçen gün önemli bir ivme kazanıyor. Dumlupınar Üniversitesi ile birlikte uygulama oteli projemizin yanı sıra taleplere karşılık verebilmek için...