02 / 05 / 2024

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat adres 

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat adres 

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 14 bin 100 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güven Yıldız ve Resul Katıksız ortaklığında kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 14 bin 100 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Güner tarafından kuruldu. 

Ağabay Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağabay Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vural Beyni tarafından kuruldu.

Bms Mimari Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bms Mimari Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birol Sekmen tarafından kuruldu. 

Özister Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özister Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Ziyaddin Özister ve Mohammad Haroon Gulzar ortaklığında kuruldu. 

Erdal Arslan Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdal Arslan Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan tarafından kuruldu. 

İza Yapı Proje Uygulama İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İza Yapı Proje Uygulama İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Şimşek ve İrem Yaman ortaklığında kuruldu. 

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Akalay tarafından kuruldu. 

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat adres  Haberi

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat adres 

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 14 bin 100 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: Göçbeyli Mh.Hasyurt Sk. N.3 İç Kapı N.1 Pendik