12 / 05 / 2024

gögüş inşaat

gögüş inşaat

Göğüş Yapı'dan Trend Residence Akaretler'de +1’ler 290 bin TL’den, 2+1’ler 400 bin TL’den ve 3+1’ler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Sıg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıg İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Fakhımesmaeılpour ve Seyed Alıreza Ebnoreza ortaklığında kuruldu.

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Gündaş tarafından kuruldu.

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güleç tarafından kuruldu.

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

İtalya Floransa'daki 200 metrelik göçüğü inşaat mühendisleri inceliyor!

İtalya'nın Floransa kentinde içme suyu şebekesinde oluşan çatlak, tarihi kentin merkezinde göçüğe yol açtı. 200 metre uzunluğundaki göçük için inşaat mühendisleri inceleme yapıyor.

E.B.G İnşaat Mühendislik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E.B.G İnşaat Mühendislik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Bilal Bora Bektaş, Erşan Keleş ortaklığında kuruldu.

A.S.G. İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.S.G. İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Halit Emir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

M G İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Endüstri Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

M G İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Endüstri Ürünleri Anonim Şirketi, Taha Bilik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Onur İş Hanı'nda kuruldu.

YHT inşaatında göçük meydana geldi!

YHT inşaatında göçük meydana geldi. Yozgat' ta, Yüksek Hızlı Tren hattındaki tünel açma çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı....

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri inşaatında 310. gün geride kaldı!

Yer teslimi 29 Mart 2013 tarihinde, temel atma töreni ise 9 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen tesis inşaatında, 310 gün içerisinde betonarme imalatlar tamamlandı. Tesislerin, 2014 yazında tamamlanması planlanıyor...

Adana SGK İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında göçük meydana geldi!

SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatında beton kalıplarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Bir işçi inşaattan düşerek ağır yaralandı, enkaz altında kaldığı tahmin edilen işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı

İGED inşaat bir günde 1 milyar değer yarattı!

İnşaat ve mobilya sektörü İş Forumu'nda İstanbul'daki dört işadamı derneği, mobilyacı ve inşaat malzemesi tedarikçisi üyelerini 50 büyük inşaat firmasıyla buluşturdu. İGED inşaat bir günde 1 milyar değer yarattı...

gögüş inşaat Haberi

gögüş inşaat

Ocak ayı içerisinde inşaatına başlanacak olan Trend Residence Akaretler’in yaklaşık 1 yıl sonra tamamlanması planlanıyor. Şu sıra proje aşamasında olan Trend Residence Akaretler, butik bir site. Trend Residence Akaretler’de 1+1’ler 50 metrekare olarak, 2+1’ler 70 metrekare olarak ve 2+1 teras dubleksleri ise 150 metrekare olarak tasarlandı. Göğüş Yapı tarafından Beşiktaş Akaretler’de hayata geçirilen Trend Residence Akaretler, sadece 10 konuttan meydana gelecek.

Göğüş Yapı'dan Trend Residence Akaretler'de +1’ler 290 bin TL’den, 2+1’ler 400 bin TL’den ve 3+1’ler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla 12 aya sıfır faizle ödeme yapılabiliyor.

1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks konut seçeneklerinin yer aldığı Trend Residence Akaretler’in sosyal alanlarında; kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu ve yüksek güvenlik sistemi bulunuyor.

Mimarisini Doğan Tekeli’nin...