10 / 05 / 2024

Goh Garanti İnşaat adres

Goh Garanti İnşaat adres

Goh Garanti İnşaat Hizmetleri Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Semih Kırgöl tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beykoz'da kuruldu.

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  30 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ünal, Hıdır Güney tarafından kuruldu.

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Garanti İnşaat Hayvancılık Gıda Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti İnşaat Hayvancılık Gıda Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Şimşek tarafından kuruldu.

GY Garanti Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

GY Garanti Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Karakaş tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe ne kadar kredi garanti fonu kullanılıyor?

Hükümetin bu yılın mart ayı itibariyle ekonomiyi desteklemek amacıyla uygulamaya koyduğu politikalardan Kredi Garanti Fonu (KGF), ekonomik büyümeyi destekliyor. Peki, İnşaat sektöründe ne kadar kredi garanti fonu kullanılıyor?

Garanti İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yaşar tarafından kuruldu.

Garanti Oto Ekspertiz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Garanti Oto Ekspertiz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maslak Şubesi kuruldu.Şirketin sermayesi ise 10 bin TL.

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayşin Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Goh Garanti İnşaat Hizmetleri Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Goh Garanti İnşaat Hizmetleri Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Semih Kırgöl tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beykoz'da kuruldu.

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Garanti Merkezi Yapı İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okan Çam Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 10 Şubat'ta Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, Füsun Sokak'ta açıldı.

Garanti Koza İnşaat, Dubai Cityscape'te 150 milyon dolarlık satış yaptı!

Garanti Koza İnşaat, bu yıl Dubai Cityscape Global'de 3 yeni projesini görücüye çıkardı. Bulgaristan ve İstanbul'da inşa ettiği projelerle Körfezli yatırımcıların ilgi odağı haline gelen şirket, 150 milyon $'lık satışla fuara damgasını vurdu.

Goh Garanti İnşaat adres Haberi

Goh Garanti İnşaat adres



Goh Garanti İnşaat Hizmetleri Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Semih Kırgöl tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beykoz'da kuruldu.


Goh Garanti İnşaat Hizmetleri Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Konusu:

İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar,fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel,motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, hayvan çiftlikleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...