19 / 05 / 2024

Gökbel Vadisi

Gökbel Vadisi

Muğla Valisi Fatih Şahin, "Proje kapsamında, 1 milyar yıllık geçmişi olan taşların bulunduğu Gökbel Vadisi de tanıtılacak" dedi

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020!

Yılmaz İnşaat imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinde satış süreci devam ediyor. İşte Düşler Vadisi Riva güncel fiyat listesi 2020...

Kapadokya için iptal davası!

Göreme Vadisi (Kapadokya)'nın milli park olmaktan çıkarılması için dava açıldı. Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), yürütmenin durdurulması ve kararın iptalini istedi...

Göreme Vadisi için dava açıldı!

Milli park statüsü verilen Göreme Vadisinin milli park olmaktan çıkarılmasına dava açıldı.

Göreme Vadisi, milli park olmaktan çıkarıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Göreme Vadisi, millî park olmaktan çıkarıldı.

Muğla Gökbel'de kaçak ev furyası!

Dünyanın en iyi 10 plajı arasında yer alan İztuzu Plajının hemen üzerindeki Gökbel Mahallesinde kaçak inşaat furyası yaşanıyor. 

Bilişim Vadisi projesinin inşaat çalışmaları TBMM gündeminde!

Bilişim Vadisi projesinin inşaat çalışmaları TBMM gündemine taşındı. İYİ Partili Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Sit alanında kaçak katlar bir bir çıkılıyor!

Birinci derece sit alanı ilan edilen bölgelerde kaçak yapılaşma hızla artıyor. Kapadokya'nın en önemli yerlerinden olan Güvercinlik Vadisi'nde kaçak inşaatın önüne belediye tabelası asan kişi 3’üncü katı da çıktı.

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat bilgisi!

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede +1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 konut tipleri bulunuyor.

Aydın Gökbel Barajı’nın inşaatında sona yaklaşıldı!

Aydın’ın Çine ilçesinde inşa edilen Gökbel Barajı’nda sona gelindi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Batı Mahal'de 2. etap teslimleri Mart'ta!

Yalçınlar Group, Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirdiği Batı Mahal projesini CNR Emlak Fuarı'na ziyaretçilere tanıttı..

Gökbel Vadisi Haberi

Gökbel Vadisi

Gevenes Köyünden başlayan Kültür Yolu üzerindeki güzergahta bulunan piknik yerine kadar Vali Şahin ortalama 2,5 kilometre yürüdü. Piknik alanında gazetecilere açıklama yaparken projenin Hekate'nin evi, Lagina ve Stratonikeia Antik Kentleri ile ünlü ''Ormancı'' türküsünün yazıldığı Gevenes'i kapsadığını anlattı.

    

Şahin, ''Proje kapsamında, 1 milyar yıllık geçmişi olan taşların bulunduğu Gökbel Vadisi de tanıtılacak. Bu alan, Muğla'nın kültürel zenginliğinin tanıtımı bakımından önemli bir bölge'' diye konuştu.

    

Kültür yolunun 30 kilometre uzunlukta olduğuna, güzergahta çok sayıda tarihi ve doğal zenginliklerin yer aldığına değinen Şahin, proje kapsamında Belen Kahvesi ve Hacı Şükrü Evi arasındaki 6,5 kilometrelik yolun kullanıma açıldığını belirtti.

    

Şahin, proje kapsamında Bozüyük beldesi ile Stratonikeia ve Lagina Antik Kentleri arasındaki 17 kilometrelik yolun açılması için çalışmaların sürdüğüne işaret ederek, şunları söyledi:


Kültür...