08 / 07 / 2024

Gökbulut Makina İnşaat adres 

Gökbulut Makina İnşaat adres 

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatmanur Bulut tarafından kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teskarot Makina İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karaman tarafından kuruldu.

Bg Makina İnşaat Turizm İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bg Makina İnşaat Turizm İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Bekir Günbeyi tarafından kuruldu.

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatmanur Bulut tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Everest Teçhizat Makina İnşaat Gıda be Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Everest Teçhizat Makina İnşaat Gıda be Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Elnur Alizada tarafından kuruldu.

Aysan Yatırım Makina İnşaat ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysan Yatırım Makina İnşaat ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elchin İsgandarov tarafından kuruldu.

Abba Mühendislik Makina İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Abba Mühendislik Makina İnşaat Ve Malzemeleri Enerji Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Abba Mühendislik Makina İnşaat'ın merkezi Üsküdar'a taşındı. 

Parma Çelik Makina İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Parma Çelik Makina İnşaat Metal Orhanizasyon Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Parma Çelik Makina İnşaat'ın merkez nakli Küçükçekmece'ye yapıldı.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Gökbulut Makina İnşaat adres  Haberi

Gökbulut Makina İnşaat adres 

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatmanur Bulut tarafından kuruldu.

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her çeşit asansör ve malzemelerinin montajı, komple imalatı, alım satımı, bakım onarım, revizyon ve yenileme çalışmaları ile arıza giderme hizmetlerini yapmak, yaptırmak, taahhüdü, ithalat ve ihracatını yapmak. -Yürüyen merpenlerin ve bantlı konvektörlerin montaj, alım satım, imalat, revizyon, bakım ve onarım hizmetlerini yapmak, yaptırmak. -Konusu ile ilgili elektrik, elektronik cihaz ile yedek parça malzemelerinin alım satım ticaretini, elektrik tesisat işleri bakım ve onarım hizmetlerini yapmak. -Konusu ile ilgili elektrikli güvenlik sistemlerinin ticaret, montaj, bakım ve onarımını yapmak. -Her türlü boya ve boya malzemelerinin, kimyevi maddeler, yapı kimyasalları, vernik...