05 / 05 / 2024

Gökce Otelcilik Turizm iletişim

Gökce Otelcilik Turizm iletişim

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşen    Ergenç tarafından kuruldu. 

Marlon Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marlon Otelcilik Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Köseoğlu tarafından kuruldu.

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saygın Otelcilik Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kortay Volkan Saygın ve Elvan Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ali Ağüzüm tarafından kuruldu.

Tgc Otelcilik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Otelcilik Turizm Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  ile Aslı Gür ve Timur Çakır tarafından kuruldu.

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ferit Bölek Şemsettin Göktaş ve Yılmaz Sapancı tarafından kuruldu.

Damla Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damla Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökşen Ergenç ve Mustafa Aydın ortaklığında kuruldu.

Özel Otelcilik Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özel Otelcilik Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sevinç Özel tarafından kuruldu.

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Piner tarafından kuruldu.

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gün tarafından kuruldu.

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan ve Mehmet Ali Geçer ortaklığında kuruldu. 

Gökce Otelcilik Turizm iletişim Haberi

Gökce Otelcilik Turizm iletişim

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşen    Ergenç tarafından kuruldu. 

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
I - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 4- Her türlü seyahat acenteleri kurmak,...