16 / 06 / 2024

gökçeada yağmur

gökçeada yağmur

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Gökçeada'daki sel felaketiyle ilgili, "İlk belirlemelere göre maddi hasarımız 3 milyon liranın üzerinde. Belediyemizin de alt yapı olarak yine 3 milyon liranın üzerinde zararı var" dedi.

Gökçeada'da satılık arsa fırsatı! İhalesi 13 Aralık'ta!

Gökçeada Belediyesi, Çanakkale ili, Gökçeada ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satıyor. Peki Gökçeada'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte o satışla ilgili detaylar...

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

TOKİ'den Çanakkale Gökçeada'ya 240 ay taksitle 160 yeni konut!  

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Gökçeada projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Gökçeada 2022 ucuz konut projesi...

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Gökçeada'daki Masi Otel'e yıkım kararı!

Gökçeada ilçesi eski Bademli köyünde yapılan Masi Otel, sit alanı sınırları içerisinde olduğunu ve arazinin kullanım özelliğinin bozulması sebebiyle dava üzerine dava açıldı. Dava sonucunda otel için yıkım kararı çıktı

Gökçeada Yıldızkoy'un imar planı iade edildi!

Çanakkale Kalem köşe yazarı Seda Gökdemir, köşesinde Gökçeada'daki Yıldızkoy'un imar planını kaleme aldı. İşte Seda Gökdemir'in 'Yıldızkoy imar planı iade edildi: “Bu daha başlangıç…”' başlıklı yazısı...

Gökçeada'da yapılaşma tehlikesi!

Gökçeada’ya bağlı Yıldızkoy yapılaşma tehlikesi ile karşı karşıya bölge sakinleri söz konusu iddialar nedeniyle tepki gösteriyor. 

Gökçeada Yıldızkoy'daki yapılaşma kararına tepki!

Gökçeada Belediye Meclisi, Balıkesir-Çanakkale bölgesi Çevre Düzeni Planı doğrultusunda Uygulama İmar Planı’na onay verdi. Çevrecilerden ve siyasi isimlerden yapılaşma kararına tepki geldi.

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

gökçeada yağmur Haberi

gökçeada yağmur

Vali Çınar, kurum amirleri ve daire müdürleriyle birlikte Gökçeada ilçesine gitti.


Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına ait botla adaya gelen Çınar, Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel tarafından karşılandı.


Beraberindekilerle yağıştan zarar gören vatandaşları ziyaret eden Çınar, yaraların kısa süre içinde sarılacağını söyledi.  İş yerlerini de gezen Çınar, yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.


Çınar, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Gökçeada'daki hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.


Bölgede afet yaratacak güçte yağış olduğuna işaret eden Çınar, şunları kaydetti:


"Yağış sadece Gökçeada'nın merkezine düştü. Adanın tarihinde de böyle büyük ve yüklü bir yağış olmadı. Metrekareye 144 kilogram yağış düştü.  Özellikle kuraklık döneminde yağmura ihtiyacımız vardı ama bu kadarı az zamanda çok fazla olduğu için afete sebep oldu. Çok şükür can kaybımız yok. Yağış nedeniyle mahsur kalan iki üç...