03 / 05 / 2024

Gökçeadaya ne kadar ödenek ayrıldı

Gökçeadaya ne kadar ödenek ayrıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Gökçeada'daki okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve iki yeni okul yapımı için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 21 milyon TL ödenek çıkartıldığını açıkladı.

400 bin TL taşıt kredisinin banka banka aylık taksiti ne kadar? İşte son dakika taşıt kredisi hesaplama tablosu!

Taşıt kredilerinde son 22 yılın zirvesi yaşanırken yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler de bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Peki 400 bin TL taşıt kredisi 36 ay vadeli olarak çekilirse aylık taksiti ne kadar? 

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

1 milyon TL'nin 5 yıllık geri ödemesi ne kadar? Banka banka faiz oranları...

Ev almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ve sürekli merak edilen banka faiz oranları hakkında en ucuz faizi hangi bankanın verdiği araştırılıyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi ne kadar oldu?

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

0.69 faizli konut kredisinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksitler ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Banka banka 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından bankalar da mevduat faiz oranlarında güncelleme yaptığı uyuruldu. İşte 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar oldu?

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

Konut kredi faizlerine Nisan 2024 güncellemesi! 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranlarına Nisan 2024 güncellemesi geldi. Peki 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Banka banka faiz oranları değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra bankalar da mevduat faiz oranlarında güncellemeye gitti. Buna göre, 2,5 milyon liranın aylık getirisi ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Mart 2024! 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 0.69 faizli konut kredisi müjdesinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksit ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Gökçeadaya ne kadar ödenek ayrıldı Haberi

Gökçeadaya ne kadar ödenek ayrıldı


AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Gökçeada ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından olan, okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi için Milli Eğitim Bakanlığımızdan 21 Milyon TL ödenek çıkartıldı. 


Okullarımızın depreme dayanıklı olmaması sebebiyle eğitim öğretime kapatılması ile ilçemizin eğitim hayatında sıkıntıların yaşanması sonucu, bu sıkıntıların bir an evvel çözülmesi için çalışmalarımızı başlattık. İlçemize bir Anadolu Öğretmen Lisesi ve bir Endüstri Meslek Lisesi olmak üzere 2 yeni okul kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. 

Anadolu Öğretmen Lisemiz, 24 dersliğe sahip olacak. Aynı zamanda bünyesinde 200 öğrencilik pansiyon binası ve okulumuz için bir de spor salonu yapılacak. Endüstri Meslek Lisemiz ise 16 derslik ve 1 Atölyeden oluşacaktır. 

Gökçeada da eğitim hayatına önemli katkıları olacağını düşündüğümüz, bu yeni yatırımların 2016 yılında bitirilerek öğrenci...