09 / 05 / 2024

Gökdağ Grup Gayrimenkul iletişim

Gökdağ Grup Gayrimenkul iletişim

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdağ tarafından kuruldu. 

Ygo Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ygo Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günay Yılmaz ve Remzi Yasin Özalp ortaklığında kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gılmaz Impramoglou ve Tolga Deniz ortaklığında kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Chn Grup Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Chn Grup Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Cihan Yılmaz tarafından kuruldu.

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sefa Taşçı tarafından kuruldu.

Samartlux Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Samartlux Grup Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de Phılıp G. Ravıcher tarafından kuruldu.

Karas Grup Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karas Grup Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Emad A.G. tarafından kuruldu.

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Meva Grup Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Güngören’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Omur , Gökhan Uzal İlyas Hıdır tarafından kuruldu.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hızır tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Gökdağ Grup Gayrimenkul iletişim Haberi

Gökdağ Grup Gayrimenkul iletişim

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdağ tarafından kuruldu. 

Gökdağ Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda İç ve Dış Limited Şirketi konusu: GAYRİMENKUL a-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İNŞAAT a-İnşaat malzemeleri...