03 / 05 / 2024

Gökdeniz Kartal arsa alanı ne kadar

Gökdeniz Kartal arsa alanı ne kadar

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi konutlardan meydana gelen Gökdeniz Kartal arsa alanı 7 bin 80 metrekare olarak belirlendi.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler arsa kura sonuçlarına çevrildi! 

TOKİ arsa kura çekimi takvimi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 250 bin sosyal konut kura çekimi sürerken gözler TOKİ arsa kura çekimi tarihleri takvimine çevrildi. Peki TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak?

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

Kartal'da konut imarlı arsa fırsatı! İstanbul'un göbeğinde arsa sahibi olmak isteyenler dikkat!

Kartal Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Yakacık Mahallesi, 11814 ada 1 parselde yer alan 164,94 metrekare yüzölçüme sahip arsayı satıyor...

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Ordu Gülyalı'da arsa fiyatları uçtu!

Ordu-Giresun Havalimanı ile Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki emlak fiyatları adeta uçtu. İlçedeki arsa fiyatları borsa ile yarışıyor...

Gülyalı'da arsa fiyatları üç katına çıktı!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte bölgede arsa fiyatlarında artış yaşandı. Bu artış özellikle Gülyalı'da gerçekleşti.

İstanbul- İzmir Otoyolu güzergahında arsa fiyatları uçtu!

İzmir-İstanbul arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin geçtiği güzergahlarda arsa fiyatları yükselişe geçti.

Gökdeniz Kartal arsa alanı ne kadar Haberi

Gökdeniz Kartal arsa alanı ne kadar

Konut teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşeceği Gökdeniz Kartal arsa alanı hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak projesi olarak yaşama geçirilen Gökdeniz Kartal Konutları, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa ediliyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Gökdeniz Kartal Rezidans'ta yer alan konut alanları 81 metrekareden başlayıp, 265 metrekareye kadar yükseliyor. 



İçerisinde;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçe dubleksi daire tiplerinin yer aldığı Gökdeniz Kartal arsa alanı 7 bin 80 metrekare olarak belirlendi.


Gökdeniz Kartal Residence'ın sosyal alanları arasında; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark yer alıyor. 


Gökdeniz Kartal telefon numarası: 0216 353 4010

Web: