01 / 05 / 2024

Gökdeniz Kartal kampanya

Gökdeniz Kartal kampanya

Gökdeniz Kartal'da Ramazan Bayramı'na özel kampanya bulunuyor. Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortak Girişimiyle hayata geçirilen 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesinde bayrama özel dört farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Sancaktepe Adres Koru Evleri'nde görülmemiş kampanya!

İnşaat sektörünün 45 yıllık köklü ve güvenilir markası Bayraktar İnşaat, Sancaktepe’de hayata geçirdiği 'Adres Koru Evleri’ne özel eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlatıyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon'da yeni kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da çifte fırsat sunan yeni bir kampanya başlattı.

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Emlak Konut'tan tarihinde görülmemiş kampanya!

Emlak Konut GYO, yüzde 80'i İstanbul'da olmak üzere Türkiye genelinde yapılmakta olan 30 hasılat paylaşımlı projesinde "tarihinde görülmemiş" bir kampanya başlatacak.

Cordella Kartal’ın temeli atıldı!

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek bir yaşam projesi olan Cordella Kartal’ın temeli atıldı. Satışı devam eden ve yoğun ilgi gören Cordella Kartal, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Kartal Tual Adalar'ın yüzde 30'u satıldı!

Değerli lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla tanınan Dağ Mühendislik'in, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kartal’da inşa ettiği Tual Adalar projesinin yüzde 30’u satıldı.

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Adalar Tual Evleri Kartal fiyatları!

Adalar Tual Evleri Kartal fiyatları 340 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kartal Yakacık'ta yer alan Tual Adalar projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Happy Center Kartal Cevizli mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor ve 125. şubesini 9 Ocak günü Kartal’da hizmete sundu. Cevizli mağazası 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Gökdeniz Kartal kampanya Haberi

Gökdeniz Kartal kampanya

Fiyatların 316 bin TL'den başladığı Gökdeniz Kartal projesindeki kampanyaların ilkinde, yüzde 50 peşin verilerek kalan yüzde 50'lik kısım için 48 ay sıfır faizle taksit yapılıyor. 

peşin alınıyor. Yüzde 20 teslimde ödeniyor ve kalan yüzde 75'li kışını için banka kredisi kullanılabiliyor. Son kampanyaya göre ise liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Yüzde 25 peşin verilirken kana yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Gökdeniz Kartal, 26 katlı 2 bloktan meydana gelirken, Şubat 2016'da sahiplerine teslim edilecek. 

ikinci kampanyada, yüzde 40 peşin verilerek kalan yüzde 60'lik kısım için teslimde banka kredisi kullanılabiliyor. 


Ekonomist...